” Ingat !! Lara nak adik. Hahaha.. ” – Netizen

Awal Ashaari Kongsi Gambar ‘Quarant1ne love’ Bersama Isterinya, Scha Al Yahya. Alahai.. Cantiknya Scha Tanpa Make Up, Natural Beauty Sangat. Namun Komen-Komen Netizen Yang Mengus1k Pasangan Ini Sangat Mencuit Hati !!

Siapa tidak kenal akan pasangan suami isteri yang juga selebriti tanah air iaitu Awal Ashaari dan Scha Al- Yahya. Mereka juga sering menjadi perhatian netizen kerana fesyen yang digayakan mereka begitu menarik malah menjadi ikutan. Untuk rekod, pasangan ini telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2012.

Hasil perkongsian hidup bersama, Awal dan Scha telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan pada 22 Julai 2014 dan telah diberikan nama sebagai Lara Alana Ahmad Awaluddin. Dengan hadirnya cahaya mata ini, maka bertambahlah seri rumah tangga pasangan ini dan kehidupan mereka juga semakin bahagia.

Dibesarkan bagai seorang puteri dengan penuh kasih sayang,  Lara Alana kini telah pun berusia 6 tahun. Malah anak Awal dan Scha ini juga turut menjadi tumpuan media hiburan sejak dilahirkan lagi.Selain itu, Awal dan Scha telah mewujudkan satu akaun Instagram Lara untuk simpanan gambar-gambar dan video untuk tontonan mereka dan juga kepada umum.

Menerusi akaun Instagram, Awal telah berkongsi satu gambar terkini dia bersama isterinya, Scha di rumah. Gambar tersebut begitu comel kerana mereka berdua mengenakan mask sambil beristirehat. Kapsyen Awal iaitu ‘Quarant1ne love’ turut menjadi perhatian netizen. Scha juga begitu cantik meskipun tidak mengenakan sebarang make up malah hanya berpakaian baju ‘kelawar’.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan kapsyen yang dikongsikan oleh Awal itu turut memuji Awal dan Scha adalah pasangan bahagia. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ingat! Lara nak adik. Hahahaha.. Kelakar betul Lara.. “

” Ok.. Lara dh ready nk adk ke tu.. Hihi.. “

” Ingat pesan Lara, don’t make another daughter.. “

” Scha with baju kelawaq onzz.. “

” Nite Akk n abg… Smoga Sihat2 Selalu..Salam buat kak wife pretty.. “

” Forever a sweet couple !  X pnah gad0h2 ker mesra je tngok.. “

” Scha cantik sangat.. Natural beauty. Teringin nak jumpa dan jadi mcm kak Scha.. Love cupol.. “

Lara dah tak sabar nak adik baru seperti yang diberitahu dalam video sebelum ini. Alahai sweetnya Awal. Comel jer dua-dua rehat pakai mask. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga pasangan ini sentiasa bahagia bersama anak tercinta, moga dimurahkan rezeki selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..