” Ingat betul nak cakap Italy, sekali tersemb0r air dalam mulut dengar haha.. ” – Netizen

Video Hairul Azreen Ketika Berada Atas Pentas Di Festival Far East Film Mencuit Hati Peminat. Fuh Ingatkan Betul Lah Cakap Italy, Tipah Tert1pu. Boleh Tersed4k Rossi Dengar Ucapan Hairul Ni, Haha !!

Sejak beberapa hari yang lepas, Hairul Azreen ada berkongsikan gambar-gambar dan video ketika dirinya bersama beberapa orang pelakon dan producer filen The Assistant menghadiri Far East Film Festival di Udine Italy. Lebih istimewa, hari lahir Hairul juga disambut di sini.

Ianya memori yang indah buat Hairul apabila membawakan nama negara di pentas besar seperti ini. Bersaing dengan filem-filem luar negara, filem aksi ini antara yang terpilih dalam senarai filem hebat dunia untuk dipertandingkan.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Hairul bersama yang lain-lain berada di atas pentas. Segak semuanya dengan baju kot, Hairul meminta izin untuk bercakap dalam bahasa Italy.

Disangkakan Hairul benar-benar pandai berbahasa Italy, rupa-rupanya Hairul membuat jenaka. Menyebut nama-nama bintang bola sepak negara Italy, nama Rossi pun ada membuatkan hadirin yang ada di situ turut ketawa mendengarnya. Pandai betul ye Hairul buat lawak sekarang.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Hairul ini telahpun mendapat lebih 16 ribu likes daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Italian footballer haha. fuh bukan biasa biasa abang sekarang. bijibu pun kalah haha. Banggalah tengok abang Hairul sekarang.. “

” Macam orang Itali cara cakap tu . Clear and tak kek0k pun . Terbaik lah haha. Jarang tak buat hal, aku ger4mm.. COngratulations brother.. “

” Pandai kau cakap Italy eh, proud g1la haha. Congrats.. valentino rossi pun boleh.. janji ckp Italy.. “

” Fuh, boleh jadi cikgu bahasa itali lepas ni haha. Sampai ke Italy pun buat hal juga.. Tersed4k rossi.. “

” Ingat betul nak cakap Italy, sekali lahhh tersembur air dalam mulut dengar haha. yg penting orng italy gelak, lawak sampai.. “

” Dia buat lawak MLM dekat sana, mantap la yeh haha. Hebat bang, slang pun dah bunyi jawa italiano haha.. “

” Memang power lah bahasa Italy dia haha, berap1 terus. Padu weh speaking tu, Congratulations hairulazreen As you always rightly say – The best never rest. Well done .. “

Hairul Hairul, boleh terfikir lawak spontan sebegini, memang berani dan padu lah Hairul. Apa-apa pun, tahniah atas pencapaian yang telah dicapai sehingga kini dan semoga pada masa akan datang lebih banyak kejayaan dikecapi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..