” I’m OK guys.. ” – Caprice

Gelagat Caprice Bila Diajukan Soalan Tentang Keluk4an Hatinya Tentang Berita Mira Filzah Sudah Berpunya Buat Netizen Terhibur. Wow ‘Move In’ Lagi Ni Cap !!

Nama Caprice cukup hang4t diperkatakan sejak beberapa hari lepas setelah tersebarnya berita pengakuan aktress cantik Mira Filzah sudah berpunya. Caprice yang pernah membuat satu muzik video berjudul ‘Baby Sayang’ bersama Mira dius1k peminat apabila Mira bakal jadi milik orang lain.

Namun itu semua hanya lah gurauan dan Caprice sememangnya baik dengan semua orang. Pengasas aplikasi SalamJodoh.com itu sudahpun menjelaskan hal ini namun sudah kebiasaan peminat pasti akan terus menyak4t Caprice untuk melihat lagak dan gaya machonya itu.

Mira dikatakan bakal mengakhiri zaman bujangnya itu tahun ini sekiranya tiada ar4l melintang. Dek kerana situasi negara yang sedang berper4ng melaw4n wabak C0v1d-19, Mira memberitahu akan memaklumkan sekiranya sudah tetap tarikh yang dipersetujui seluruh keluarga.

Menerusi akaun Instagram, Caprice telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau membuka sesi pertanyaan buat para peminat. Namun apabila ditanyakan adakah masih pat4h hati gara-gara berita Mira itu, gelagat Caprice yang masuk dalam almari berulang kembali. Amboi move on betul ni Cap !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

im OK guys. SalamJodoh.com

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Rata-rata netizen tergelak melihat gelagat Caprice ini. Antara komen-komen netizen :

” It’s okay cap. Lay your head on my shoulder. Sini meh sini meh.. “

” Caprice always menghiburkan.. Tak pernah tak lawakk.. “

” Meh sini cap, just put your head on my shoulder shhhh.. “

” Nak duk dalam almari tu dengan you hahahahahaha.. “

” Dah dah la tu cap…. I ada je kat sini hurmmmmmm.. “

” Hahahhahhahaha.. Caprice ni makin lawak.. “

” Masuk almari terus. Adakah ini yang dikatakan tidak br0ken???.. “

” What on the news today hahaha. Br0ken.. “

Caprice Caprice, br0ken sungguh hatimu. Ini dah macam tawa dalam tang1san Cap. Dalam senyum ada duk4. Hehe.. tapi semua pun tahu Caprice hanya bergur4u melayan soalan-soalan peminat yang suka menyak4tnya itu. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Caprice akan bertemu jodoh yang mampu melengkapi hidup Caprice dan bersatu demi Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Caprice, IG Mira Filzah by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.