” Happy ending, Dada happy, Tah happy dan ibu pun happy, Alhamdulillah.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Sekitar Sambutan Hari Lahir Anak Fasha Sandha, Putra Rayfal Yang Ke 8. Namun Gambar Fasha Bersama Ibu Dan Keluarga Bekas Suaminya, Jejai Raih Perhatian Peminat. Alhamdulillah Sudah Berdamai, Terbaik Semua !!

Jika tahun lalu, sambutan ulangtahun kelahiran anak sulung Fasha Sandha, Putra Rayfal disambut di rumahnya kerana masih dalam tempoh PKP dan turut dihadiri oleh mantan suaminya, Rizal Ashram Ramli atau Jejai.

Berlainan pula bagi tahun ini, apabila sambutan hari lahir Rayfal disambut lebih awal dan yang lebih istimewanya, majlis kali ini diaturkan oleh keluarga Jejai. Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan beberapa posting tentang majlis istimewa Rayfal ini.

Fasha yang menulis di kapsyennya ucapan terima kasih untuk ibu Jejai, Raja Noora yang dipanggil dengan gelaran Tah dan seluruh keluarga atas jemputan untuk mereka sama-sama meraikan hari ini. Apa sahaja untuk putera hati tersayang, turut kelihatan Aidil, Jemaima, Aisya Amaira dan Elisya Sandha di majlis ini.

Sama seperti tahun sudah, tema karton ‘Roblox‘ menjadi pilihan untuk majlis ini. Turut diletakkan banner berupa gambar Rayfal bersama Jemaima dan Rayqal dengan ucapan Putra Rayfal turn 8. Semua kanak-kanak yang ada juga mengenakan tshirt kartun ini yang berwarna biru.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Tinjauan di akaun Instagram Raja Noora juga ada dikongsikan gambar mereka sekeluarga besar sebagai kenangan hari gembira Rayfal ini. Bagusnya Tah, organize dan himpunkan semua orang kesayangan Rayfal supaya Rayfal gembira.

Jom baca perkongsian di bawah :

Nampak gembira sahaja Rayfal apabila semua insan tersayang berkumpul meraikan hari ulangtahunnya ini. Fasha dan ibu Jejai juga nampaknya sudah berdamai dan antara komen-komen peminat :

” Abg rayqal so naturally pegang baby.. happiest birthday to rayfal. Semoga seluruh keluarga dilimpahkan rahmat Allah selalu. Happy tgok semua bersatu.. “

” Happy ending, Dada happy, Tah happy dan ibu pun happy, alhamdulillah. Happy birthday Rayfal. semoga menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa mu berjaya DUNIA AKH1RAT. Aamiin.. “

” Tak nak cakap apa, cuma salute sangat dan bagus. Love sangat dengan family ni. happy birthday rayfal and abg rayqal so sweet with adiknyee yg cantik gebu.. “

” Tumpang happy, smoga semuanya di bawah rahmat Allah. Soo happy to see this, Happy birthday Rayfal.. happy juga buat fasha akhirnya berkumpul bersama family dada.. anak2 pun happy.. “

” Happy Birthday Anakanda Rayfal.. Happy tengok Puan Seri Kak Engku rajanoora. Syukur alhamdulillah, happy sangat tengok gambar gambar ni.. “

” Baiknya macam ni, alhamdulillah meriah. pastinya bermakna buat besday boy sebab semua kesayangan ada di masa dan tempat yang sama meraikan dia.. “

” Alhamdulillah, love semua happy ending. Tahniah Fasha, baguslah dah berbaik. Family for ever, love to see this moment.. reunited as beautiful family.. “

Alhamdulillah, bak kata pepatah buang yang ker0h, ambil yang jernih. Kasih sayang juga yang akan menjadi pengikat dan mengeratkan hubungan seluruh keluarga. Happy birthday Rayfal dan semoga hubungan kekeluargaan ini bahagia dan berkekalan sampai bila-bila.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Rizal Ashram, IG Rajanoora

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..