“ Happy Birthday Aunty. Cantik mummy Kak Abil.. “ –  Netizen

Gambar Dan Video Nabila Huda Meraikan Hari Lahir Ibu Kandungnya Bersama Keluarga. Wahh, Awet Muda Ni Tengok Muka Mak Abil !!

Nabila Huda atau mesranya dipanggil Abil nama yang tidak asing lagi dalam industri hiburan tanah air Malaysia. Seorang pelakon yang sememangnya berbakat dan pernah memenangi anugerah Pelakon Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin tahun 2019 dalam lakonan Dia Tidak Berd0sa.

Terbaru anak kepada penyanyi terkenal Amy Search ini juga telah memuatnaik satu perkongsian baru di laman Instgramnya. Abil dilihat menyambut ulang tahun kelahiran mama tersayang di Japanese Restaurant bersama suami dan anak. Alahai manisnya senyuman masing-masing sambut birthday sama-sama.

Bukan itu sahaja suami Abil, Mohd Izwan Johar turut berkongsi satu video pendek ketika sambutan birthday ibu mertuanya. Semuanya kelihatan gembira dan memanfaatkan masa yang terluang. Mama Abil juga kelihatan sungguh teruja dan gembira di atas sambutan dan penghargaan anak, menantu dan cucunya.

Pastinya ramai yang jarang melihat susuk tubuh dan wajah mama kandung Abil dan mungkin ada yang baru pertama kali melihat muka mamanya. Rupa-rupanya kecantikan Abil memang sangat diwarisi oleh mamanya. Lawa sangat dua beran4k ini. Mama Abil masih kelihatan awet muda dan mereka bertiga gayanya seperti adik beradik pun ada, Sama-sama kelihatan menawan.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagi, perkongsian video suami Abil ketika sambutan birthday mertuanya :

Perkongsian Abil dan suami ini telah meraih banyak tanda suka. Bukan sahaja kecantikan wajah Abil dan mamanya menjadi tumpuan malah rupa anaknya, Keisha turut menjadi perhatian apabila dilihat sangat seiras dengan mama Abil. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Babe anak mu dah besa.. Happy Birthday Mama.. “ – Siti Sarah Raisuddin

“ Keisha seiras your mom bila tengok pic mereka berdua tu.. Cantik.. Happiesttttt birthdayyyyy auntieee.. Happy birthday aunty.. Mak abil dulu pelakon jugak ke.. “

“ Happy birthday mak.. Happy birthday aunty cantik.. kesha cantik nya.. Kesha cantik, dah besar macam adik2 je ni.. happy birthday to your mom Abil.. “

“ Happy birthday aunty.. Cantiknya mummy kak abil.. happy birthday mumby abil.. Selamat hari lahir maksu semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki amin.. “

“ Happy birthday Ya Allah Keisha.. dah besar dah dia.. Happy birthday aunty idea.. Wahh saya 1st time tgk muka mom Abil.. Sanah Helwah Aunty Farida.. “

“ Happy Bday My Fren.. Rindu nk dgr mama gelak hahaha kirim slm rindu kt mama ye.. Please wish your mum a happy birthday for me babe.. Hepi b’day auntie.. “

“ Happy birthday maderrr to my maderrrrr.. Selamat hari lahir untie.. Happy birthday to your mum.. Maigad keisha.. all grown up.. Anak Solehah.. Mukq Keisha seiras grandma dia.. “

“ Happy Belated Birthday Bonda Abil.. Keisha da besar mcm mummy.. Big girl dah Keisha.. Cantik mama u.. Happy birthday aunty.. Happy belated birthday auntie.. “

Nampak penyayang sangat Abil dan jelas terpancar kegembiraan di wajah mamanya. Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan ‘Selamat Hari Lahir’ buat mama Abil dan semoga kalian sekeluarga sentiasa dikurniakan kebahagiaan yang berpanjangan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG kupu_kupu, kidweebee

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..