” Happy birthday anak abah.. ” – Jep Sepahtu

Jep Sepahtu Kongsi Gambar Anaknya, Dariya Inara Bersama Kek Sempena Hari Kelahiran Yang Ketiga Tahun. Alololo Comelnya Dariya, Nampak Macam M4lu-M4lu Pulak. Muka C0py Paste Abah Jep Sangat !!

Hari ini merupakan ulangtahun kelahiran anak sulung Jep Sepahtu bersama Sari Yanti iaitu Dariya Inara. Dariya dilahirkan pada 25 April 2018 telah pun genap usianya 3 tahun. Seperti selalu pastinya akan diadakan sambutan secara sederhana bersama keluarga.

Menerusi akaun Instagram, Jep telah memuatnaik tiga keping gambar Dariya bersama kek hari lahirnya. Kek dua tingkat yang bertemakan kartun kegemaran kanak-kanak iaitu Pocoyo dan Mickey Mouse menjadi pilihan untuk hari istimewa Dariya pada tahun ini.

Dengan kapsyen ucapan hari lahir buat si anak. Senyuman Dariya yang nampak agak pem4lu telah meraih perhatian ramai. Nampak macam muka abah sangat apabila Dariya tersenyum simpul begitu. Kena sangat dengan hashtag ‘anak abah’.

Sehingga kini, perkongsian ini telah menerima lebih daripada 150 komen dan 48 806 tanda suka. Sekejap rasanya Dariya membesar dan tidak lama lagi Dariya akan menerima adik baru lagi. Nampak macam kakak-kakak sangat dah Dariya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir dan doa buat Dariya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Hepi borndayyyyy dariyainaraofficial. ala cute nyaaaaaa. pibeday dariyaaaa .. Aamiin.. happy birthday kakak.. “

” Hb adik comel.. Moga sihat selalu di samping kluarga tersayang.. Semoga menjadi anak yg solehah dan sihat selalu.. “

” Selamat ulangtahun anakanda. Happy birthday dariyainaraofficial semoga menjadi anak yg soleha.. semoga sekeluarga di bawah perlindungan ALLAH.. “

” Happy Birthday Dariya, semoga menjadi anak yg solehah. comelnyerr… Abg jep apa khbr? Sht ke.. Mcm abah sgt .. “

” Happy Birthday dariyainaraofficial … may you grow up to be a good daughter to your parents.. Semoga Awk Dberi umur yg panjang dan menjadi ank yg Solehah… Aamiin… “

” Happy birthday dariyainaraofficial,┬áMoga besar dgn baik dan jadi anak yg solehah.. ┬ácomel MCM abah dia juga kan.. “

” Happy beday dariya semoga membesar menjadi anak solehah.. Alah comel.. Senyum pun mcm abah kan.. jep junior.. “

Memang anak abah sangat Dariya ni. Muka Tu c0py paste abah sangat. Kami di Berita Kopak turut ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Dariya Inara yang ke tiga tahun. Semoga menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan