” Handbag Aisyah pun dah beribu harga dia.. ” – Netizen

Video Terbaru Aaisyah Dhia Rana Raih Perhatian Ramai. Wah Gaya Aaisyah Tu Macam ‘ Next Top Model ‘ Lah. Pergi Shopping Pun Ada Gaya !!

Anak kepada pasangan selebriti, Rozita Che Wan dan Zain Saidin iaitu Aaisyah Dhia Rana ini sering mencur1 perhatian ramai. Memiliki wajah yang cantik sejak dari kecil lagi, Aaisyah juga merupakan seorang kanak-kanak yang pandai bergaya.

Terbaru di akaun Instagramnya, video Aaisyah ketika berada di Desaru, Johor telah meraih perhatian ramai sehingga menerima lebih daripada 15 ribu tanda suka daripada warganet. Aaisyah tampil dengan memakai gaun bunga dan berjalan seperti seorang model.

Aaisyah juga memberikan beberapa pose menarik dan ramai memuji wajah Aaisyah kali ini tanpa mengenakan solekan. Selain itu, video Aaisyah berada di sebuah pusat membeli bel4h juga turut mencur1 perhatian ramai.

Penampilan Aaisyah memakai t-shirt dan skirt serta sebuah beg tangan menampakkan gaya Aaisyah yang lebih matang daripada usianya. Aaisyah pada ketika itu sedang memilih baju dan turut mencuba beberapa baju sambil diletakkan di badannya.

Jom tonton video di bawah :

Lagi video yang dikongsikan :

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah cantik Aaisyah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Handbag Aisyah pun dah beribu harga dia.. kcik2 dy dh shopping mcm ni dh bsar nti shopping apa plak agknye wooo smart oo.. “

” Mampoo beg dia.. beso dah ecah.. Echah pakai baju biashe2 pon cantik la.. follow budak ni dari baby lg.. besar dh.. “

” Alahaiiii comelllll dgn handbag gi shopping baju.. model melet0ps.. Suka tgk dia tanpa make up. Kecik2 dah cantik weiiii …. Ape niiii ?? “

” Lawa sungguh la anak dara ni.. hangpa kat desaru kaa ?? sat lagi jumpa nah.. kecik2 dah cantik anak Chek Ta neh.. “

” Besar dah aaisyah,.. lawanya hang ni.. next top model soon ecah.. Sebijik lah danielle newjeans… ce aisyah cover lagu tuh.. “

” Dah boleh bayang bila besar macam mana. Cantik sangat.. mmg kebab0m let0p la jadiknya.. Kecik dah cantik and pandai posing.. “

” Subhanallah… Aaisyah ni dah lah cantikk… bijak pulak tu… belajar rajin2 yer… jadi anak yang baik dan solehah.. “

Bak kata pepatah, ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Aaisyah sememangnya mewarisi kecantikan ibunya dan kekacakan bapanya serta pandai bergaya seperti ibunya juga. Semoga Aaisyah Dhia Rana berjaya dalam kehidupan apabila dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..