” Halah halah minta nak eat pulak. Eeekk dia tu comel betul bunyi.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Meminta Untuk Makan Dengan Mommynya, Hanis Zalikha. Amboi Pandainya Tada, Comel Je Sebut Popcorn Tu !! 

Telatah anak kedua Hanis Zalikha, Alisa Aisyah kerap kali mencur1 perhatian peminat setiap kali dikongsikan di media sosial. Alisa yang menyambut ulangtahun pertamanya 24 May yang lalu membesar menjadi anak yang ceria dan comel wajahnya.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video terkini Alisa yang memaparkan gelagatnya meminta untuk makan daripada Hanis. Alisa yang menyebut ‘ I want to eat’ dan apabila ditanyakan Hanis apa yang hendak dimakannya, Alisa menjawap popcorn dalam sebutan pel4tnya.

Pada usia yang baru setahun jagung ini, Alisa sudah mula pandai bercakap beberapa perkataan yang jelas sebutannya. Bagi kanak-kanak seusia Alisa, kemahiran bercakap Alisa ini agak cepat dan sering dipuji peminat sebagai budak yang bijak.

Untuk makluman, akaun sosial Alisa sehingga kini sudahpun merekodkan seramai 1.2 juta orang followers dan Alisa antara anak artis yang popular di kalangan peminat. Untuk posting ini sahaja sudah meraih 391 ribu tanda suka dan lebih 1000 komen daripada peminat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa meminta makan dengan mimik mukanya menarik perhatian peminat. Alahai Alisa, banyak-banyak makanan, popcorn juga yang dimintanya. Antara komen-komen mereka :

” Lembutnyaa suara diaaaa huwa cuteeee.. Macam Yusuf dulu mintak popcorn.. Sama sangat dengan perang4i abang.. girl and food berpis4h tiada hahaha.. “

” Ai wan kuki haha.. ada tune lagi.. oh so loveable la bud4k alisa ni.. cute sangat awak ni Alisa.. Good girl lah dia ni.. “

” Halah halah minta nak eat pulak. Eeekk dia tu comel betul bunyi.. mintak makan pun mar4h Alisa ni.. ” 

” Eyy tak duduk diam eh Alisa .. nak eat pulak hahaha.. nak apa meh kakak belikan meh heheh.. Comel sangat mintak makan tu.. “

” I want eat i want eat.. pandai dah.. so cute Alisa share sikit popcorn haha.. Besar nanti mesti cantik ni.. “

” Alolo comelnya Alisa minta cookies. Meh sini uncle bagi chocolate cookies untuk Alisa. Free je untuk Alisa yang cute.. “

” Che3ky girl, so so second child element. i want cookieee.. alo alooo apa pandai sangat Alisa ni.. Meh rumah aunty makan popcorn sambil layan paskal.. ee ger4m tau.. Pandainya dia.. “

” Kalau mak dia tak cakap popcorn, mungkin aku ingat dia nak mintak makan pokok haha.. First tu mcm sebut 1 want cookie.. “

Amboi anak dara Hanis ni, tak pernah tak comel, ada sahaja telatahnya yang menghiburkan dan mencuit hati peminat. Popcorn pun popcorn la Alisa sayang, janji makanan ye tak. Apa pun, semoga Alisa membesar dengan sihat selalu dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..