” Halah halah halah berselera betul, sampai j1lat jari.. ” – Netizen

Ardell Aryana Kongsi Video Ketika Memberi Makan Anaknya, Arwa Malaikha Urwa. Amboi Sedap Sangat Ke Tu Urwa, Sampai J1lat Jari Kaki !!

Bila disebut nama Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa, sudah pastinya peminat akan teringat kisah dua sahabat baik yang akhirnya bersatu menjadi suami isteri. Pasangan ibu bapa muda ini memiliki cahaya mata comel yang diberi nama Arwa Malaikha Urwa.

Hasil tinjauan di laman Instagram Urwa, Ardell ada berkongsi satu video pendek ketika memberi makan Urwa yang sudah berusia 6 bulan lebih. Semua sedia maklum, bayi yang berusia 6 bulan dan ke atas sudah boleh diberi makan makanan solid pertama mereka.

Dalam video tersebut, Ardell sedang menyuapkan bubur nasi dicampur sayur sawi kepada Urwa. Urwa yang disuap kelihatan cukup berselera makan bersama ibunya. Tidak semua baby senang diberi makan seperti Urwa. Bertuah Ardell dan Nadzmi.

Namun, apa yang menarik perhatian ialah sewaktu makan, sempat lagi Urwa mengh1sap jari kakinya. Gelagat Urwa pada ketika itu sangat cute. Kalau diikutkan kata orang tua-tua, bayi yang mengh1sap jari kaki akan mendapat adik tidak lama lagi.

Jom tonton video di bawah :

Telatah Urwa yang comel ketika diberi makan mencuit hati peminat. Rata-rata peminat seronok melihat Urwa ketika itu. Antara komen-komen mereka adalah :

” Org kata nak minta adik klu mcm tu, Org tua2 kata. J1lat jari kaki sebab nak dpt adik, mesti senang uruskan makan urwa. nampak suka makan.. “

” Dulu cucu saya seusia Urwa pn mcm tu, suka h1sab jari kaki.. semua ckp tk lama lg nk dpt adik.. Tunggu punya tunggu…, 6thn kemudian baru lahir adik dia.. “

” Baby memang fleksibel. Anak kami 2 tahun. Masa umur Urwa selalu pegang kaki.. h1sap. Alhamdulillah. takde beradik dah.. sebab dah bongsu.. “

” Dah muka mcm ayah dia.. Ni case nk dpt adik.. Tk lama dah tuuu… InsyaaAllah, Post byk2 urwa makan ye.. Suka tgk dia makan.. Selera byk.. “

” MasyaAllah…. Urwa kenapa cute sgt nihhhhh, Kenapa ea kebanyakkan baby.. suka sgt j1lat kaki.. dh lama saya tertanya¬≤ pasal situasi ni.. “

” Alaaa laaaa. Senangg je dia mkn. Anak auntie dluuu bcinta dik nak suapp, Alahai commel btul urwa ni… blh aunty nk pel0k2 tak.. “

” Hihu sma cm ank sy.. smbil mkn smbil msuk kaki dlm mulut.. enakk, Halah halah halah berselera betul sampai j1lat jari.. “

Alahai Urwa ni, tak pernah tak comel. Bertuahnya Ardell dan Nadzmi memiliki cahaya mata seperti Urwa. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Urwa menjadi anak solehah yang sentiasa membahagiakan kedua ibu bapa sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Arwa Malaikha Urwa, Ardell Aryana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..