” Genap 6 bulan kau pergi, rindu ini tak pernah berubah.. ” – Fad Bocey

Fad Bocey Kongsi Video Kenangan Arw4h Abam Datang Melawatnya Di H0spital Pada Tahun Lepas Buat Ramai Yang Mengalirkan Air Mata. Allahu Seb4knya !! 

Siapa yang tidak sed1h jika sahabat baik dan rakan seperjuangan dalam mengejar impian bersama-sama pergi dahulu men1nggalkan kita. Begitu lah yang dirasai oleh pelawak Fad Bocey yang tidak pernah melupakan akan perginya sahabat tersayang iaitu arw4h Abam yang telah bertemu penciptanya pada bulan Februari lalu.

Semestinya kita tahu selain Fad, Achey yang juga ahli kumpulan Bocey turut sama rapat dengan arw4h Abam. Berita pemergian arw4h Abam turut mengej0tkan dunia industri tanah air. Paling menyed1hkan apabila saat terakhir arw4h dikebum1kan, rakan baiknya, Fad ketika itu sedang bercuti bersama keluarga di Jepun.

Mengetahui perkhabaran bahawa arw4h sudah tiada, Fad yang berada di Jepun tidak tentu arah dan gel1sah. Cuba sedaya upaya untuk mendapatkan tiket penerbangan segera untuk pulang ke tanah air melihat kali terakhir sahabat baiknya itu. Namun rezeki menatap wajah terakhir arw4h tidak kesampaian, Fad dapat pulang pada keesokan harinya setelah arw4h selamat dikebum1kan.

Hasil tinjauan di Instagram, Fad telah berkongsi satu video kenangan dirinya bersama arw4h Abam. Video yang memaparkan arw4h ketika itu telah datang melawat Fad yang berada di h0spital pada tahun lepas. Sempat arw4h bergurau senda bersama Fad dalam video tersebut dan kelihatan masing-masing sangat terhibur.

Ikuti perkongsian video oleh Fad di bawah ini :

Perkongsian video tersebut turut membuat rata-rata netizen turut menjadi seb4k. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tengok movie yg ada arw4h, rasa mcam dia dok ada lagi.. “

” Allahuakbar. Sed1h tengok. Terasa mcm arw4h ada lagi.. Tapi dah takde.. Al-fatihah.. “

” Alfatihah buat abam semoga arw4 ditempatkan bersama org beriman dan para solihin disana allahuma aamin .. “

” Awat tiba2 ayaq mata aku bergenang ni .. Rindu arw4h Abam af fatihah… “

” Amin insyaAllah.. Stay strong Fad.. Smoga arw4h ditempatkan dikalangan org beriman.. “

” Semoga arw4h dicucuri rahmat Kita org salute kau Punya friendship.. “

Seb4k melihat perkongsian video oleh Fad itu. Benarlah kehilangan orang yang kita sayang sangat sak1t rasanya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Fad sentiasa kuat dan tabah. Semoga arw4h Abam tenang di sana dan ditempatkan dalam golongan orang-orang yang beriman. Aamin, Al-Fatihah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..