Connect with us

Artis / Selebriti

” Gar4ngnya Nyanma, siap ingat sepatah-sepatah ayat mommy dia tu. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Mengajuk Gaya Fazura Mar4h Buat Peminat Terhibur. Amboi Nyanma, Ayat Tu Bukan Main Lagi Ye. C0py Ori Mommy Sangat Ni Nyanma, Hehe !!

Nama si comel Nur Fatima Aisya, nak kepada pasangan selebriti cantik dan kacak, Nur Fazura dan Fatah Amin tidak perlu diperkenalkan lagi. Ada sahaja gelagatnya yang mencuit hati dan membuatkan ramai yang ger4m dengan kecomelannya.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima yang mengomel dengan seseorang. Fatima kelihatan sedang melayan video menerusi gajetnya dan mengatakan ‘ Say sorry Nyanma, nanti Nyanma rotan ‘.

Ad0ilah Nyanma, gar4ng sangat hendak rotan orang yer. Kata Fazura di ruangan kapsyen, melihat situasi ini tidak tahulah hendak ketawa atau apa kerana Fatima mengajuk ayat yang selalu disebut oleh Fazura ketika mar4hkan Fatima.

Alahai comel sungguh suara pelat Fatima tu. Pandai sangat mengajuk ayat mommy ye. Betullah kata Fattah sebelum ini, Fatima suka mengajuk cakap orang-orang di sekelilingnya. Kebiasaan budak memang selalu men1ru apa yang dilihatnya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih perhatian daripada warganet dan antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Nyanma hahahah.. Nanti mommy lotan, comel lah Nyanma ni. ni mesti masa kena mar4h dgn mommy, mommy ckp gtu.. itu dia c0py ckp dkt org lain pulak.. kemain haha.. “

” Fatima cakap β€œ say sorry Nyanma, nanti nyamma rotan’ kan haha. Dah macam bunyi cakap tagalog pulak.. “

” Nanti Nyanma luuutan tu yang tak tahan hahah.. Betul la cakap daddy yang Nyanma suka ajuk cakap orang haha.. “

” Say sorry Nyanma, nanti Nyanma rotan haha.. So nyanma tak0t rotan ke hehe. comel sangat Nyanma nak luutann haha.. “

” Cute Nyanma ni, luutan pun boleh Nyanma. Selamat pagi Fatima, jangan gar4ng-gar4ng sangat hehe.. “

” Amboi Nyanma, nak rotan siapa tu.. lucu lah bila dengar anak ajuk cara kita mar4hkan.. cute betul ayat Nyanma.. siap ingat sepatah-sepatah ayat mommy dia tu haha.. clever girl sangat. mesti gar4ng besar nanti ni hehe.. “

” Nanti Nyanma Luutann hahaha. Why so gar4ng Nyanma, ser4m kita dengar Nyanma nak r0tan haha.. Comel la awak ni sayang.. ”

Fazura sememangnya seorang ibu yang tegas dalam mendidik Fatima dan perlahan-lahan asuhan Fazura dapat dilihat dalam kelakuan dan cara Fatima bercakap. Semoga Fatima membesar menjadi anak yang solehah dan baik budi pekertinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT