Connect with us

Artis / Selebriti

” Fuhh berdebar tau kita dengar part ending, mengharap Fafau dilamar.. ” – Netizen

Video Fara Fauzana Menerima Panggilan Daripada BFF Lelaki Raih Perhatian Warganet. Boleh Pulak Fafau Tak Kenal Suara BFF Dia, Hehe. Cara BFF Fafau Call Tu Dah Macam Bagi Hint Sesuatu Lah. Sampai Fafau Pun Menangis Dibuatnya !!

Meninjau di akaun Instagram radio Hot FM telah dikongsikan satu video yang memaparkan seorang lelaki membuat panggilan ke radio tersebut menerusi segmen pagi. Lelaki itu berkongsi cerita yang dia mempunyai seorang sahabat baik iaitu seorang wanita.

Jelas lelaki itu lagi, mereka telah bersahabat baik sejak di bangku sekolah lagi sehinggalah sekarang. Kedengaran KJ bertanya kepada lelaki tersebut adakah sahabat baiknya masih single atau sudah berkahwin. Jawab lelaki itu, sebelum ini rakan baiknya tidak single dan sekarang kembali single.

Klik gambar untuk info..

Seloroh AG bertanya kenapa hubungan antara mereka tidak menjadi pasangan kekasih kerana kedua-dua mereka tidak mempunyai teman istimewa. Bukan itu sahaja, KJ mengajukan soalan adakah sebelum ini, lelaki itu pernah mempunyai perasaan cemburu sepanjang rakan baiknya mempunyai kekasih.

Akhirnya, lelaki itu menyebut nama rakan baiknya adalah Fara Fauzana dan mendengar apa yang diungkapkan oleh pemanggil itu, Fara sedikit terkejut dan dia menyebut nama Fahmy Manan. Perkongisan video ini telah menarik perhatian warganet.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan mereka berharap semoga Fafau akan berjodohan bersama rakan baiknya itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Fuhh berdebar tau kita dengar part ending, mengharap Fafau dilamar.. Meh lah ramai2 kita doakan semoga rkn baik ni akan berjodohan.. “

” Dah ckp pmpuan laki takleh rapat sgt nt msti ad feel tu.. Hehe tak bnyk, sikit.. Lke me and my husband dlu kwn last2 kawin.. “

” Fara Fahmi… Sila netizen kawal sampai jodoh.. Dapat rasa lah Fahmi ni macam syg sgt dekat Fafau.. Alaaaaa moga2 ada jodoh.. “

” Lama sangat jadi bff tu, mungkin dah boleh seru jadi jodoh pula.. Kemon la Fahmi manan, be a man dude. Masa dah tak banyak. Let’s do that.. “

” Aduhhh “mujse dhosti karoge” Rahul kata kt Tina dalam Kuch Kuch Hota Hai, last2 rupanya he was deeply in love with Anjali remember.. “

” Masing2 adoiiiiiii ok fafau kitorg endorse! Fahmi manan lets go.. Ada next episode tak video ni.. Tak boleh terima lah Fahmi tak meluah perasaan.. “

” Pls Fahmi silelah menjelma hot fm bleh tk pgl Fahmi Manan ni.. Fafau, jodoh kau selamat ni ada dekat depan mata beb, jangan lah cari yg lain.. Plsss lah.. “

Klik gambar untuk info..

Wah ramai yang mendoakan semoga Fara dan Fahmy akan berjodohan. Sebak pula tengok cara Fara memperkenalkan rakan baiknya kepada umum. Menerusi perkongsian Farah, jelas mereka memang sangat akrab. Apa-apa pun sama-sama kita mendoakan semoga segala urusan Fara sentiasa dipermudahkan, insyallah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG hotfm976

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT