” Feeling habis tu Shariq Gabriel, lena betul haha.. ” – Netizen

Video Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Yang Sedang Lena Tidur. Amb0i Let1h Sangat Gayanya Ni Gabriel Sampai Lent0k Terus. Siap T1nggal Peta Ni, Besar Pulak Tu Haha !!

Telatah si comel bernama Shariq Arshan Gabriel memang sering menjadi perhatian peminat. Cahayamata sulung kepada pasangan Emma Maembong dan Shazli ini antara si cilik popular pada masa kini.

Emma yang turut membuka satu akaun Instagram khas untuk Gabriel sehingga kini sudahpun merekodkan sebanyak 169 ribu pengikut. Meninjau entry terkini di akaun Instagram Gabriel, satu video baru telahpun dimuatnaik.

Dengan kapsyen tertulis ‘ I was too tired ‘ , Gabriel nampak lena sekali tidur apabila didod0i dengan cara ini. Lenguhlah tangan pengasuh Gabriel mend0d0i Gabriel yang semakin chubby ni. Senang lena rupanya bud4k comel ni.

Bukan setakat lena, siap pakej ‘peta’ lagi Gabriel berikan. Bila Emma memfokuskan pada kesan basah di tangan pengasuh Gabriel ini, bukan sikit ye sampai ke pipi Gabriel juga terkena air liurnya itu. Ini memang betul-betul pen4t gayanya.

Jom tonton video di bawah :

Dengan mukanya yang putih kemerah-merahan dan bibir yang merah, muka tidur pun tetap nampak cute Gabriel ini. Perkongsian ini telah menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Ee kenapa aku str3ss tengok gabby ni. rindu laa dekat dia. hihi comel sangat la arshan ni. maklong rindu la dengan arshan.. “

” Comel g1la, sebijik Delisha suka tido macam ni. But aku buat tak pernah jadi. Hanan je pandai hehe.. “

” Gaya ape tido ni Shariq Arshan Gabriel, mamaba ger4m la dengan you ni. Comel sungguh sleep cam tu kan.. “

” Ni masyem tu, pen4t Work From Home yer. T1red pon comel, senangnya tido. muka emma habis, sebijik c0py muka mama.. “

” Cute lenanya Shariq Gabriel. Ger4mnya tengok bud4k tecik ni tido. Comel sungguh macam anak patung la tidur macam tu.. “

” Eee gebu gebas, meh sikit gebu tu. Air liur meleleh haha alahai let1h sangat tu. Kes1an dia, dreambig little one.. “

” Syoknya baby kena d0doi gitu. Sampai mele1eh-le1eh ayaq lioq, ger4m sangat nih. Buat ape tu yg pen4t sgt haih comel betul.. “

” Feeling habis tu shariq gabriel haha. Alolo let1h betul bud4k handsome ni, lena betul didodoi sampai mele1eh air liur haha.. “

Ad0ilah Gabriel, sampai Emma pun tergelak melihat keadaan Gabriel. Basah dah sampai ke muka sendiri pun, tetap lena tidur Gabriel ni. Apa apa pun, yang penting Gabriel dapat tidur yang cukup dan tenang. Semoga Gabriel membesar dengan sihat selalu okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..