” Face mask is not about fashion.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Bersama Anaknya Yusuf Iskandar Pakai Face Mask, Hanis Zalikha Terima Komen Negat1f Daripada Seorang Netizen. Ini Respon Padu Hanis !!

Siapa tidak kenal akan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu pasangan selebriti yang popular, bahkan bukan sahaja mereka, malah anak-anak pasangan ini juga turut popular seperti mereka iaitu Yusuf Iskandar dan Alisha Aisyah.  Kehidupan keluarga kecil mereka ini sering menjadi perhatian netizen di laman media sosial.

Nama Hanis Zalikha pada mulanya dikenali sebagai penulis blog, model sebelum bergelar pelakon. Mula menceburi bidang peragaan apabila menyertai pertandingan televisyen realiti secara dalam talian iaitu Malaysian Dreamgirl pada tahun 2008 dan menjadi naib juara pada pertandingan tersebut.

Telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Hairul Azreen pada Jun tahun 2015 dan dikurniakan dua orang cahaya mata. Pasangan ini bukan sahaja bergelar selebriti malah kini bergelar usahawan yang berjaya dengan menghasilkan produk atas penjenamaan mereka sendiri dan  turut mendapat sambutan yang baik daripada pembeli.

Menerusi perkongsian terbaru, Hanis telah memuatnaik video dan gambar memaparkan dia bersama anaknya, Yusuf memakai face mask yang diperbuat daripada kain yang  berkualiti. Memandangkan kini bermacam-macam v1rus yang ada, ia dapat membantu diri dalam langkah berjaga-jaga daripada sebarang jangk1tan v1rus.

Ikuti perkongsian oleh Hanis di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen turut memuji Yusuf dan Hanis begitu comel meskipun memakai mask. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cantik nyaa keknisss.. “

” Woww.. Menarik ni kekniss ! I need this one !  “

” So cuteee Yusooffff.. Cantiknyaa sisturr.. “

” Comel betul ibu dan anak.. “

” Mask ni memang bagus kak haniszalikha saya dh beli dn pakai.. Memang soft and senang nk dibasuh.. “

Namun Hanis telah menerima satu komen teguran daripada seorang netizen tentang penggunaan mask kain :

Komen tersebut juga turut mendapat respon oleh Hanis :

Terbaik Hanis, tak cepat melenting dengan komen negat1f netizen. Harap faham apa yang dijelaskan oleh Hanis secara terperinci itu. Kalau tak pasti atau mahu menegur, lebih baik rajin membaca dahulu dan jika mahu kepastian, boleh jer hantar direct message kan, tak payah terus ‘sembur’ macam tu.  Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Hanis sekeluarga sentiasa sihat selalu. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..