” Ending tak boleh blah betul, masuk air betul Zahiril ni.. ” – Netizen

Video Shera Aiyob Dan Zahiril Adzim Bergandingan Buat Baca Berita Challenge Buat Ramai Terhibur. Suara Dah Macam Pembaca Berita. Part Last Tu Bukan Main Zahiril, Dasar Pelakon Betul. Haha !!

Pasangan pelakon drama Juvan4, Zahiril Adzim dan Shera Aiyob antara pasangan yang jarang terpalit dengan sebarang kontr0versi. Pasangan ini bahagia bersama cahayamata mereka bernama Nadi Anaqi.

Meninjau akaun Instagram Shera Aiyob, telah dikongsikan satu video yang memaparkan aksi Shera dan Zahiril bergabung untuk Baca Berita Challenge. Cara Shera membaca berita dan suaranya dikatakan oleh peminat tidak ubah seperti pembaca berita sebenar.

Manakala Zahiril pula dengan muka seriusnya berjaya membaca berita sehingga ke akhir. Tulis Shera di kapsyennya, ini kali pertama dia dapat bergandingan membaca berita sebegini bersama suaminya itu.

Manakan tidak, setelah beberapa kali take baru lah terhasil video ini. Shera sendiri naik ger4m dengan gelagat Zahiril di penghujung video mereka itu. Kalau sudah namanya pelakon, siap dengan gaya memegang kertas dan dihent4k-hent4k lagi.

Jom tonton video di bawah :

Video Shera dan Zahiril ini mendapat perhatian daripada peminat. Walaupun skrip di prompter laju, namun kedengaran maintain sahaja suara kedua-duanya. Antara komen-komen peminat :

” Haha iya la tu, memang dasar pelakon. You performed ahh, power. Part huj0ng paper tu ger4m je tengok. Kemain eh Zahiril.. “

” Hent4k kertas siap angguk angguk. Haha memang dasar pelakon betul lah. Suara kak Shera love sangat, sesuai jadi pembaca berita.. “

” Eleh bob ket0k-ket0k kertas part hujung, yang u awal-awal siap tunduk tu real eh macam tengah tunggu countdown nak live haha.. “

” Suara kak shera sesuai sgt jd pngacara. ad0haii part last tu haha, berlakon eh huj0ng huj0ng tu. Kalau sudah pelakon begitu lah.. “

” Suka sheera mmg sesuai jadi pembaca berita. Lulus sangat dah ni, yang sebelah tu gaya lebih ye haha. Siap berlakon lagi, terhibur sis.. “

” Hent4k hent4k kertas sambil angguk-angguk tak menahan betul. Memang macam real je, macam tengok berita TV3 la. Suara dua dua sedap.. “

” Sedapnya suami suami dan isteri ni. Seiring dan sejalan, patutnya siku sikit dia time dia tengah baca tu haha. End1ng tak boleh blah betul, mas0k air betul Zahiril ni.. “

Boleh cuba ke audition untuk menjadi pembaca berita Shera dan Zahiril ni. Tapi part last tu memang ramai peminat yang terhibur. Sempat lagi Zahiril berlakon eh haha. Apa pun semoga Shera dan Zahiril berbahagia selalu dan sentiasa dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shera Aiyob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..