” Comelnya Ara, kemain laju bila sebut Cocomelon.. ” – Netizen

Tya Ariffin Muatnaik Video Terbaru Anak Keduanya, Azzahra Jiwa Yang Kini Berusia 2 Tahun. Tya Turut Kongsi Tips Memanggil Anak. Amboi Kemain Laju Azzahra Datang Yer !!

Azzahra Jiwa Asyraf merupakan anak kedua daripada pasangan selebriti Tya Ariffin dan usahawan Asyraf Khalid. Azzahra kini berusia dua tahun. Azzahra mempunyai seorang abang yang bernama Arif Jiwa Asyraf yang kini berusia empat tahun.

Meninjau ke laman Instagram milik Azzahra, telah dikongsikan video antara Azzahra dan ibunya, Tya. Azzahra kelihatan ingin masuk ke dalam bilik di mana Tya berada. Tya mengatakan Hai dan Azzahra membalas dengan menyebut Hai tetapi berpatah balik dari masuk ke dalam bilik tersebut.

Tya mengatakan ‘morning, k1ss me please’ namun Azzahra tidak mengendahkan panggilannya dan berlalu pergi. Kemudian Tya menyebut perkataan Cocomelon. Dengan laju Azzahra datang ke arah Tya. Tya turut mengatakan bahawa tips untuk memanggil anak adalah menyebut Cocomelon.

Untuk makluman, Cocomelon merupakan saluran YouTube pendidikan yang paling popular yang menyasarkan kanak-kanak. Saluran tersebut memaparkan lagu lullabies dalam video animasi 3D dan juga lagu berbentuk cerita pada kanak-kanak.

Jom tonton video di bawah:

Rata-rata peminatnya turut bersetuju dengan tips tersebut kerana anak-anak mereka juga begitu. Peminatnya turut berkongsi pengalaman masing-masing pada ruangan komen. Antara komen-komen peminatnya :

“ Hahaha.. Sama dgn ank sy juga.. cocomelon laju je.. Secret code.. Tips yg sama..  Hahahaha.. Gemesin.. Chubby cute.. anak pintar.. “

 ” Comelnya Ara.. Ibu pnggil cocomelon pon ttap cantik n comel.. Coco so cute.. Cocomelon laju je.. Ad0h anak sy tak tau lagi benda ni.. Dia sebut upin ipin ja.. “

“ Haha..ank akak yg 7 bln pn trjebak dh dgn cocomelon ni.. Kakak dia la ajar.. Tgh nang1s pun buka ja video muzik mula tu sengap.. Trus gelak.. “

“ Kemain laju ja yaa bila sebut cocomelon.. Sama macam anak saya.. Kalau sebut animal sounds.. Cluck.. Cluck.. Cluck.. Terus laju ke kita.. Kalau sebut nama jenuh mangil nya.. “

“ Hihi.. Ibu hebatkan.. Lucu banget sih anaknya.. mbak cantik pula.. Ank2 zaman now sama dgn ank sy pnggl nama tak pndang.. ”

“ Haha.. Mesti peminat cocomelon.. Klo anak sy.. Sy akan sebut oo oo omar dan hana baru dia dtg.. tyaarifinnw.. Azzahrajiwaasyraf.. Ara…. Love u.. “

“ Same.. Saya pgl ank pn siap bt bunyi lagu cocomelon laju je dtg jari telunjuk dok tnjuk nk tekan hp.. Ara langganan youtube nih.. Pasti.. “

Comelnya aksi Azzahra, dipanggil langsung tidak menyahut tapi apabila sebut perkataan Cocomelon, laju sahaja dia datang. Pastinya Cocomelon merupakan saluran YouTube kegemaran Azzahra untuk ditonton. Semoga pengalaman indah ini akan menjadi kenangan manis yang akan dikenang Tya satu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azzahrajiwaasyraf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..