” Sentiasa nampak muda selalu, senyum sentiasa manis.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Pelakon Cantik, Dato’ Rafiena Ezanee Ramli. Wah Tambah Manis Dan Berseri-Seri Lah !!

Dato’ Rafiena Ezanee Ramli suatu masa dahulu dikenali sebagai pelakon sebelum bergiat dalam bidang penerbitan. Rafiena yang memiliki syarikat produksinya sendiri iaitu Darkwave Production banyak menerbitkan drama tempatan antaranya Syurgaku Tak Sempurna.

Sekalipun sudah tidak aktif berlakon, Rafiena sangat aktif di laman sosial. Banyak perkembangan mengenai dirinya dan juga projek terkini Darkwave dikongsikan di akaun Instagramnya. Bekas pramugari ini juga memiliki perniagaan berasaskan spa dan wangian, House of Dre.

Meninjau akaun Instagram Rafiena, telah dikongsikan sekeping gambar terbarunya. Wajah Rafiena yang p0los tanpa sebarang solekan ini menyerlahkan kecantikan sebenarnya. Tanpa bulu mata p4lsu, Rafiena dikatakan oleh peminat lebih cantik dan menawan.

Rafiena turut mencoretkan kata-kata semangat di ruangan kapsyennya. Betul kata Rafiena, keinginan adalah kekuatan untuk kita terus fokus kepada perkara yang kita minati. Kerana keinginan juga kejayaan boleh dicapai, iye tak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara perkongsian lain di Instagram Rafiena.

Perkongsian daripada Dato’ Rafiena ini telah menarik perhatian peminat. Dari dulu sehingga kini, tetap anggun wajah dan penampilannya. Antara komen-komen peminat :

” So beautiful, lagi cantik bila tak pakai eyelashes. Kemas je nampak mata cantik natural tu. Maintain cantik je Rafiena ni.. “

” Haish ingatkan anak patung tadi, comel mai aii. simplicity is beauty, still sweet 4 ever kan. keep maintain your beauty. Alhamdulillah.. “

” Comel macam anak patung Barbied0ll. So beautiful and pretty woman am like your skin Dato’ Rafiena.. “

” Ape Makna tertarik, menarik, penarik. Tak kisah la ape pun yang penting Dato’ rafiena was A Attractive person Hehe.. “

” Makin lawa Rafiena, you look great in person. Cantik sangat, anak patung ke orang ni. Dari dulu sampai sekarang tak berubah.. “

” Macam mana lah Rafiena maintain always lawa. N4ked face pun cantik, nampak muda belia lagi. Mata tu cantik betul.. “

” Sentiasa nampak muda selalu, sejuk mata memandang Rafiena ni. Senyum sentiasa manis, tak jemu dipandang mata.. “

Memang nampak lebih manis wajah Rafiena tanpa solekan. Apa pun, semoga Rafiena terus success dalam kerjaya, berbahagia selalu bersama keluarga tersayang dan tercapai semua impian yang dihajati.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datorafiena, IG Aidakhalida

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..