” Tu dia, seronoknya Fatima makan. Berselera betul sampai licin.. ” – Netizen

Fazura Kongsi Video Anaknya, Nur Fatima Aisya Sedang Makan. Amb0i Fatima, Happy Betul Dapat Makan. Muka Berselera Betul Yer !!

Meninjau akaun Instagram Fazura, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya, Nur Fatima Aisya ketika diberi makan. Fatima yang sudah 8 bulan usianya ini antara bayi popular yang sering menjadi perhatian peminat.

Fazura menunjukkan pada awal video itu, cara dia menghasilkan bubur Fatima iaitu dengan mencampurkan beras putih, beras perang, oat, lobak merah dan beberapa bahan makanan lagi yang berunsur organik.

Menurut Fazura ini adalah menu kegemaran Fatima. Melihat cara Fatima makan, memang nampak berselera sungguh. Belum sempat disuapkan makanan, Fatima sudah membuka mulutnya dengan luas. Fatima memang anak mommy lah, pencinta makanan yer Fatima.

Muka gembira Fatima walaupun com0t mulutnya itu tetap nampak comel. Senangnya hati Fazura bila tengok Fatima berselera seperti ini. Bukan mudah untuk menyiapkan makanan yang kena dengan selera si kecil seperti Fatima.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fatima ini telah meraih perhatian peminat dan ramai yang meninggalkan emoji berbentuk love. Antara komen-komen mereka :

” Alolo Fatima, too cute. Like mother like daughter. Fatima loves food. MasyaAllah, com0t but still very cute lah Fatima ni.. “

” Mata dia shining sangat. ohh this girl is really really cutie. She loves foods. Happy launching Fatima sayang.. “

” Ger4mnya cantik mata Fatima bersinar. Pandai dia mamam, enjoy betul dengan makanan dia tu. Happy tummy, happy baby.. “

” Sedapnya tengok Fatima makan. Alaa cutenya fatima, berselera betul makannya. Com0t com0t gini pun tetap comel bud4k Fatima ni. So adorable.. “

” Laju je ng4nga eh Fatima haha. Pandainya dia makan. Comel sangat bud4k suka makan ni, manalah orang tak ger4m tengok.. “

” Wah bagus tu dah makan. sedapnya mumy Fatima masak. masak bubur dengan penuh kasih sayang Serta ikhlas, mana Fatima tak selera.. “

” Tu dia, seronoknya Fatima makan, berselera betul. Sampai licin ye Fatima mamam. Ni mesti sedap sangat. Paling seronok bila baby kuat makan.. “

Bukan hati Fazura sahaja yang happy, malah peminat Fatima juga terhibur melihat telatah Fatima ini. Banyak makan, semakin bersemangat lah Fatima selepas ini. Apa pun, semoga Fatima terus membesar dengan sihat Fatima dan menjadi anak yang solehah untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Missfazura, IG Fattah Amin 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..