” Eii mata dia grey la, macam anak patung.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Gambar Photosho0t Anaknya. Alahai Comel Sangat, Dah Macam Anak Patung Anak Emma Ni. Part Mata Tu Fuh, Mata Mat Salleh Terus. Melting !! 

Hari ini genap sebulan usia cahayamata pertama Emma Maembong dan pasangannya, Muhammad Shazli. Melayari bahtera perkahwinan sejak Februari yang lalu, kehadiran si kecil ini menyerikan dan menambahkan lagi kebahagiaan Emma dan Shazli.

Hasil tinjauan kami di Instagram Emma, telah dikongsikan beberapa keping gambar photoshoot bayinya ini. Ini merupakan photoshoot pertama untuk si comel ini. Sudah menjadi trend terkini, setiap ibu bapa yang akan mengabadikan potret bayi mereka ketika bayi untuk kenangan.

Dalam gambar ini, kelihatan bayi Emma dibalut dengan kain berwarna putih dan dipakaikan bulu-buluan seakan rambut palsu berwarna putih di kepalanya. Warna kulit anak Emma yang memang putih gebu seperti Emma dan Shazli ini nampak menyerlah sekali dalam gambar ini.

Umum mengetahui, Emma berdar4h kacukan Melayu dan Scotland di mana ibunya, Yatimah Zainab berasal dari Scotland. Tidak hairanlah jika bayi Emma mempunyai rupa paras yang sedap dipandang kerana ianya diwarisi daripada keturunan Emma dan Shazli sendiri.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah comel bayi Emma ini menjadi tumpuan peminat apatah lagi apabila melihat matanya terbuka dan menampakkan warna matanya yang cantik. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya macam anak patung, mata dia fuh hands0me boy betul ni.. ger4m comel sangattttt.. Dah nampak macam muka Emma pulak.. “

” Mata dia tu, comelnyaa. Eeee ger4m macam anak patung betul lah anak Emma ni.. Tersangat cute macam papa nya..”

” Handsome boy, you have a beautiful eye. So cute la baby ni.. boleh buat orang jat0h cinta tengok mata tu.. “

” Lawanya mata, cantik dan menawan sangat babyyy.. Adoi senyum tu, boleh mencair macam ni mama Emma oiii.. “

” Cantiknya mata baby, mata mama dia. Cute sangat mata grey tu. Bakal jadi pujaan hati ramai ni.. so syomell baby Emma.. “

” Masya Allah cantiknya warna bebola mata dia. Grey sangat, eyes like Emma.. Dahla mata bulat, cantik pulak tu. comelnya baby.. “

” Wah beautiful eyes, handsomenya baby Emma.. Cute la.. sangat-sangat cute.. rasa nak pelok-pelok.. “

” Eii mata dia grey la. bulat sungguh anak mata tu, comel sangat. Mata tu yang mahal, menusuk kalbu, jatuh hati terus hehe.. “

” Those eyes, the colour i’m melting. Macam tengok anak patung, dengan putih gebunya. ni baru betul-betul baka mat saleh.. “

Wah nampaknya ramai yang tersuka tanpa sengaja dengan mata cantik anak Emma ini. Memang nampak lain dan warna grey itu menjadi tarikan sungguh. Semoga baby Emma ini membesar dengan sihat dan penuh kasih sayang serta menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong, IG Eslovestory

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..