” Eii hebatnya Yusuf, si princess Alisa paling win.. ” – Netizen

Video Gelagat Hairul Azreen Dan Hanis Zalikha Sekeluarga Sedang Melakukan Aktiviti Wall Climbing. Wah Hebat Lah Yusuf Iskandar Ni, Berani Betul. Part Alisa Memanjat Tu Kelakar. Tak Payah Tali Pun Tak Apa, Haha !!

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Hanis bersama Hairul Azreen, Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah ke sebuah tempat sukan dan membuat aktiviti wall climbing di sana.

Hairul sememangnya suka mended4hkan anak-anak dengan suasana persekitaran yang berbeza setiap kali mereka outing bersama. Sebelum ini, Yusuf dan Alisa dibawa menaiki helikopter dan merasai pengalaman percutian di pulau.

Yusuf nampak gembira dengan aktiviti mereka sekeluarga kali ini. Melihat daddynya bergerak laju memanjat dinding, Yusuf juga dengan penuh yakin dan berani mengikut jejak daddynya ini. Hai sama-sama naik anak dan ayah ni.

Alisa juga tidak melepaskan peluang untuk sama-sama enjoy dengan aktiviti tersebut. Bermain di tempat khas untuk kanak-kanak, gelagat Alisa menghiburkan peminat yang menonton video ini. Antara daddy, Yusuf dan Alisa, Alisa lah juaranya, tanpa tali okey haha.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat Hanis sekeluarga ini telahpun meraih lebih 40 ribu likes daripada peminat. Wah Yusuf bukan biasa-biasa keberaniaannya tu. Antara komen-komen peminat :

” Eeee hebatnya hero Yusuf kami ni ger4m lah. Si princess kita paling win k hahahha love you both.. “

” Alisa ‘ doesn’t need ropes ‘ haha. Alisa paling power tak guna tali hehe. Pro betul bud4k kecil ni.. “

” Daddy is always Yusuf role model. macam tak percaya Yusuf dah besar. berani betul panjat tinggi tu Yusuf.. “

” Wow powerlah Yusuf. That last girl haha Alisa Alisa. Alisa paling power. Ini barulah wall climbing haha.. “

” Tak tahu kenapa tapi seb4k pulak tengok Yusuf dah besaq. Huwaa one happy family.. Best aktiviti macam ni.. “

” Yusuf power betul, nak jugak macam daddy. Alisa so cute, tak perlu tali okey, her0in katakan haha.. “

” Yang tak ada rope la terpaling win, Alisa si comel. Janji panjat ye Alisa haha, muka serius tu bukan main lagi.. “

Idea untuk keluarga juga ini, bolehlah bawa anak-anak merasai pengalaman membuat aktiviti wall climbing. Banyak kebaikan di samping membina keyakinan dan keberanian si kecil. Apa-apa pun, semoga Hanis sekeluarga happy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..