” Eeei halah-halah si kecil b0tak ni, pandai borak dengan baba dah.. ” – Netizen

Reaksi Wajah Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Ketika Bersama Babanya, Shazli Raih Perhatian Peminat. Amboi Gabriel, Senyum Tu Luas Nganga Mulut, Cute Sangat !! 

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan beberapa keping gambar Gabriel bersama Shazli. Akaun Instagram ini yang diseliakan oleh Emma dan Shazli sejak sebelum kelahiran Gabriel lagi. Tertulis di kapsyennya memberitahu Gabriel sedang ‘berborak’ dengan Babanya.

Wajah Gabriel yang putih melepak ini dikatakan peminat wajah anak mat saleh dan mewarisi keturunan ibu Emma yang berasal dari Scotland. Gabriel yang memiliki anak mata berwarna kelabu ini membuatkan peminat teruja melihatnya.

Banyak gambar Gabriel dikongsikan di akaun ini dan juga Instagram Emma dan Shazli. Sudahpun diikuti seramai 78.6 ribu followers, setiap posting tentang Gabriel pastinya mendapat jumlah view dan likes yang banyak daripada peminat.

Untuk makluman, Emma kini sudahpun mula ke set penggambaran untuk drama yang bakal disiarkan Ramadhan nanti. Shazli turut membantu menjaga Gabriel semasa ketiadaan Emma di rumah. Pastinya bonding time antara anak dan ayah ini akan membuatkan mereka akrab.

Jom baca perkongsian di bawah :

Reaksi wajah Gabriel bersama Shazli ini memang comel sungguh. Baru 2 bulan sudah pandai berinteraksi dengan baba nya dan antara komen-komen peminat :

” Miss you already cute baby. Comel sangat la baby ni. Arghh comel to the max. Handsome little gabriel.. “

” Wow follower dia beribu riban. Eee ger4m budak comel ni. Gabriel mesti cakap dalam hati, handsome juga my baba.. “

” Ala comelnya dia dah pandai berbual. Wow so cute and clever boy la Gabriel.. Halah halah halah comey j e ya.. “

” Eeei halah-halah si kecik botak ni. Cute sangat, pandai borak dengan baba dah sekarang. Senyum tu ger4mnya tengok.. “

” Pandai berbual dah, soo cute baby. hidung mancung eh, mesti besar handsome macam baba jugak.. “

Amboi Gabriel, sampai ternganga mulutnya memandang wajah Baba. Makin lebar senyumnya, semakin cute wajah Gabriel ini. Manalah mommy tak rindu bila t1nggalkan Gabriel semasa ke set penggambaran. Mesti tak sabar untuk tengok gelagat si kecil ini membesar.

Sedikit masa lagi, lebih banyak telatah Gabriel seiring dengan usia dan perkembangannya yang dapat dilihat nanti. Apa pun, semoga Gabriel membesar dengan sihat selalu, menjadi anak yang soleh untuk Mommy dan Baba dan sentiasa gembira.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..