” Eeee Matyip sangat, Syeriv rambut panjang.. ” – Netizen

Syatilla Melvin Kongsi Sedutan Video Raya Kekasih Zahir Bat1n, Namun Wajah Tilla Semasa Kecil Jadi Perhatian. Amboi Mulut Tu Merah Meny4la !!

Isteri kepada pelakon Shaheizy Sam, Syatilla Melvin ini bukan wanita yang mudah put0s asa. Bergelar pelakon, isteri dan ibu kepada dua orang cahayamata bernama Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy, Tilla turut mengusahakan produk kosmetiknya sendiri dengan nama Kekasih By The Melvins.

Berganding bahu dengan 3 orang adik beradiknya yang lain iaitu Syifa Melvin, Syida Melvin dan Syafiqa Melvin produk mereka mula mendapat sambutan hang4t. Sepertimana produk kosmetik lain, pasti akan ada video istimewa untuk dijadikan bahan pemasaran dan tarikan buat pembeli.

Menghasilkan video mermaid sebelum ini, kini mereka menghasilkan pula video raya dengan tajuk Kekasih Zahir Bat1n. Berkisarkan kisah kehidupan mereka sekeluarga dari kecil sehingga berjaya kini, peminat pastinya tidak sabar untuk melihat video penuh bagi promo ini.

Menerusi akaun Instagram, Syatilla telah berkongsikan sedutan video yang memaparkan gambar-gambar kenangan semasa kecilnya bersama adik beradiknya. Keakraban mereka sejak kecil sehingga dewasa ditambahkan lagi gaya ibu dan bapanya buat ramai tersent0h. Video raya special sungguh ni. Namun wajah Tilla jadi perhatian. Comel !

Jom tonton video di bawah :

 

Rata-rata netizen memuji wajah Tilla yang comel ketika kecik itu. Antara komen-komen netizen :

” Muka mima macam tilla.. “

” Sebijik sama macam syeriv.. “

” Macam ada nampak syeriv lah.. “

” Eeee matyip sangat. Syeriv rambut panjang.. “

” Ampa sebijik mima ingatkan mima ikut pak dia.. “

” Samtilla memang cantik dari kecik rupenya.. Kecik-kecik dah pandai melaram.. Pakai mulut merah menyala.. “

” Sed1h sis tengok.. Anyway penuh kasih sayang tila and family.. “

” Sed1h.. Harap jaga hubungan sesama adik bradik. Dan ikutan kepada peminat menjaga hubungan adik beradik.. “

Alahai comelnya Tilla masa kecik. Sekali pandang macam Syeriv, dua kali pandang macam Mima. Memang dua-dua ada dalam muka Tilla. Apa pun, video Kekasih Zahir Batin ini sungguh sayu dan menggamit memori kecil yang sangat syahdu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segalanya kembali seperti biasa dan semuanya dapat berjumpa sanak saudara dan melepaskan kerinduan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syatilla Melvin by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..