Connect with us

Artis / Selebriti

” Dua-dua dah penat berjoget. Saya syak Putera dah terikut Amir, haha.. ” – Netizen

Video Throwback Putera Muhammad Dan Amir Ketika Sesi Soundcheck Konsert Karnival Ekplorasi Kemarian Buat Ramai Terhibur. Haa Tu La, Adik Dengan Abang Ligat Betul Joget Lambak. Bila Masa Soundcheck, Dah Melepek Penat. Hehe !!

Sudah beberapa hari berlalu sejak Putera Muhammad melangkahkan kaki ke sekolah Amir The Chosen, SK Rps Kemar. Banyak kenangan yang tercipta dari awal perjalanan Putera, semasa di sekolah bersama orang kampung dan Amir serta perjalanan pulang yang mencabar.

Meninjau akaun Tiktok Amir Sisi Unuk Official, telah dikongsikan satu video throwback yang memaparkan gelagat Amir dan Putera Muhammad ketika sesi soundcheck malam sebelum konsert berlangsung. Dapat dilihat Putera duduk bersila di atas pentas, manakala Amir berdiri di bawah pentas.

Tertulis di ruangan kapsyen situasi yang terjadi ketika itu di mana Putera dan Amir hanya duduk diam ketika giliran soundcheck mereka. Ketika orang lain sedang soundcheck, adik dan abang ini bukan main ligat berjoget lambak, aktif sangat.

Kena turn dorang berdua, dua-dua habis sudah kepenatan. Soundcheck sambil duduk bersila pun tetap power suara Putera. Kata cikgu dalam nada berseloroh, waktu ini memikir hendak r0tan siapa dahulu, adik atau abang, hehe. Yang penting Putera memang sporting dengan semua orang.

Jom tonton video di bawah ( sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) :

@amir.sisiunukoffi

Orang soundcek dua2 menari,masa kena soundcek dua2 senyap xbergerak..Masa ni pikir nak rotan sapa dulu ni..hahahaha @Putera Muhammad mmg sempoi abes#amirsisi #diaridaripedalaman #termojproduction #berandatiktok #fypシ #evolusibintangbaharu

♬ original sound – Amir Sisi(Unuk)Official – Amir Sisi(Unuk)Official

Perkongsian tersebut telah pun meraih lebih 6000 tanda suka sejak ianya dimuatnaik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Bateri low penat joget haha.. ” – Putera Muhammad

” Amir bila tengok persembahan sendiri lepas pertandingan, kemain puji abang putera dia hensemmm, bila depan-depan malu-malu meowww.. ”

” Cas dulu cikgu, bateri dah habis tu haha.. Abang ni kena didik adik dia elok-elok.. Suka tengok abang dan adik ni, harap2 hbngn dorg kekal selama2nya.. ”

” Bila dekat malu-malu.. pastu bila jauh dah rindu haha… Unuk oh unuk, macam-macamlah dia hehe.. ”

” Jangan rotan cikgu, depa nak lepas rindu tu hehe.. Pasni boleh buat program hari raya. Mesti sayu… Mesti meletop.. ”

” Dua-dua dah penat berjoget hehe.. Melawak juga dua-dua penyanyi kesukaan saya ni. Moga terus cemerlang dalam karier.. ”

” Amir masih malu-malu dengan abang putera ke tu haha.. Nak buat macam mana cikgu, adik dengan abang satu kepala haha.. ”

” Gandingan yang serasi walaupun berbeza usia.. kelakar lah dua-dua ni.. saya syak, putera dh terikut amir dah.. Tapi kan dua2 jadi kesyangan ramai dh.. ”

Macam-macam hal betul lah Amir dengan Putera Muhammad ini. Adik dengan abang, sama sahaja perangainya. Soundcheck secara santai pun boleh lah, janji suara tetap merdu. Semoga pada masa akan datang akan ada lagi gandingan adik dan abang ini untuk menghiburkan semua peminat.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Amir Sisi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT