” Dia punya fokus macam paham sangat tu, hehe.. ” – Netizen

Video Telatah Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Menonton Perlawanan Bola Sepak Di Kaca TV Bersama Fattah Amin. Amboi Bersungguh Fatima Tengok Bola. Masa Player Kena T0lak Tu, Comel Je Ayat Fatima. Sampai Tergelak Fazura Dan Fattah !!

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Nur Fatima Aisya ketika duduk santai di rumah sambil menonton perlawanan bola sepak bersama daddynya, Fattah Amin.

Turut sama kelihatan dalam video ini adalah sepupu Fatima, Maryam. Fatima kelihatan begitu ser1us dan matanya tidak beralih dari kaca televisyen. Namun seketika selepas itu, Fatima menyebut ‘ t0lak ‘ apabila melihat ada player yang kena t0lak di TV.

Tergelak Fattah dan Fazura mendengar perkataan itu keluar dari mulut Fatima. Pandai anak daddy ni tengok bola, khusyuk sungguh. Tunggu Fatima besar sedikit sahaja lagi, boleh lah daddy dan mummy membawa Fatima ke stadium untuk merasai pengalaman menonton bola secara live pula.

Semakin hari, semakin banyak perkataan yang dituturkan oleh Fatima. Sedikit masa sahaja lagi, apabila Fatima sudah boleh bercakap dengan lancar, pasti riuh mulut anak kesayangan daddy dan mummy ini berbunyi.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, 12 ribu tanda suka telahpun direkodkan untuk posting ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Waa Nyamma teman daddy tengok bola ye. Daddy’s gurl sangat, ger4m la dengan Nyamma ni. T0lak ye hehe.. “

” Macam faham je Fatima tengok bola dgn daddy … Fatima ni makin besar makin terserlah kecantikannya n makin cute n bijak. Moga sentiasa dlm lindungan Allah SWT.. “

” Dah banyak words Fatima tahu. Err ger4m g1la tengok muka selamba dia tu. betul betul dia tengok bola. Daddy’s girl betul la Nyamma ni.. “

” Pandainya Fatima, Maryam so comel. Pandai tengok football Fatima. t0lak tu soo cute.. suka tengok Nyamma dan daddy.. “

” Fatima budak comel ni fokus betul dia tengok perlawanan bola. T0lak menolak pemain pun dia nampak terus cakap.. “

” Hehe awak ni, pandai la. Nyamma tengok bola uyooo. Smart girl, Nyamma h1langkan str3ss daddy tgok bola.. “

” Dia punya fokus macam paham sangat tu hehe. t0lak comel je spontan fatima ni. Ger4m la dgn nyamma ni.. “

” Pandai nya dia tgok bola.. tolakkk haha. Bukan main lagi Nyamma tgk bola dengan daddy ek sambil makan cookies.. “

Pandai Fatima, sudah boleh jadi geng bola daddy nampaknya. Semoga Fatima terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah dan bijaksana serta jadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..