” Dia punya comel tak boleh bawak bincang.. ” – Netizen

MUA Bellaz Kongsi Wajah Terkini Anaknya, Muhamad Aisy Ean Yusuf Yang Kini Berusia Hampir 6 Bulan. Alahai Putih Gebu Kulit Yusuf, Dah Pandai Ketawa, Comel Sungguh !!

Muhamad Aisy Ean Yusuf merupakan anak ketiga Mua Bellaz yang kini menjadi perhatian ramai dek kerana kecomelan wajahnya. Kehadiran Yusuf di laman Instagram selalu dinanti-nantikan oleh peminatnya kerana keterujaan terhadap kecomelan wajahnya yang dikatakan persis anak patung.

Meninjau ke laman Instagram milik Yusuf, telah dikongsikan beberapa keping gambar Yusuf yang mengenakan baju singlet putih dan seluar bercorak putih biru. Kelihatan Yusuf sedang ketawa riang dan bermain dengan spek mata dalam gambar tersebut.

Menerusi kapsyen yang ditulis pada posting tersebut, Yusuf akan memasuki usia 6 bulan tidak lama lagi. Menariknya, pada usia 6 bulan, Yusuf boleh duduk dengan sendiri tanpa sokongan dan bantuan sesiapa. Kebiasaannya bayi boleh duduk dengan sendiri pada usia 7-8 bulan.

Aksi Yusuf dalam gambar tersebut mengundang keterujaan ramai disebabkan oleh kecomelan wajah Yusuf yang putih gebu dan berisi badannya. Ramai yang melahirkan rasa ger4m melihat Yusuf. Perkongsian tersebut mendapat ribuan tanda suka daripada pengikutnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

 ( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, ada yang mengatakan Yusuf sudah besar dan teruja melihat Yusuf boleh duduk tanpa sokongan dan bantuan sesiapa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Ya Allah gebunya awak.. Ish ger4mnya.. abam sado hensem bam3.. Handsome betul la.. Makin comel.. Ish dia punya comey tak blh bwk bincang aih.. “

” Eee cepatnya besaq dea ni.. Yusuf da bley ddk ke kak.. cptnya dia dh bole dduk.. ank sy dh 6 bulan still tak leh dduk lg.. “

” Ger4m nyaa skating eanyusuf ni.. Alahai yusofff…. comey betul la.. Bulan depan yusuf dah boleh mamam.. “

” MasyaAllah..comel nya.. Putih gebunya..  Semoga terkenan baby girl dalam perut Saya ni.. Amin Allahhuma Amin.. “

” Waa Yusuf dah besar… semoga menjadi anak yang soleh.. eanyusuf beli mana set seluar dhn bib tu.. Ensom sgt la.. “

” Pipi tu.. pipi tu.. Ger4m tau.. Eee rasa nak picit pipi u.. pipi hang dek..  Adoiii laaa… nasib jauh jew… klu tak dh kena kokak.. “

” MasyaAllah Tabarakallah.. Putih melepak.. handsomenya.. comeynya.. gebu bamb4m.. Ger4m bethol laa mat yusof ni ish.. “

Cepat sungguh masa berlalu, Yusuf dah nak masuk 6 bulan dah. Tak lama lagi dah boleh makan makanan pejal. Bertambah comel dan gebulah Yusuf selepas ini. Semoga Yusuf membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata, taat kepada ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ean Yusuf

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..