Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia kipas cikgu dia gitu jer.. ” – Netizen

Muatnaik Video Sambutan Hari Lahir Anak Bongsu, Namun Side Note Datuk Lee Chong Wei Mengenai Anaknya, Kingston Buat Ramai Terhibur. Wah, Pandai Betul Kingston Bodek Cikgu !!

Meninjau ke akaun Instagram Datuk Lee Chong Wei, perkongsian sebuah video sambutan hari lahir anak bongsunya iaitu Anson telah meraih perhatian ramai. Bukan sahaja kerana video yang dikongsikan, namun disebabkan side note Datuk Lee Chong Wei yang ditulis di ruangan kapsyen.

Datuk Lee Chong Wei bercerita mengenai anak sulungnya iaitu Kingston. Kingston tidak begitu menguasai Bahasa Melayu sepenuhnya dan masih mempunyai ruang untuk diperbaiki. Datuk Lee Chong Wei berkongsi anaknya biasa dapat gred B, kadangkala mendapat gred C, dan sekali sekala dapat gred A untuk subjek itu.

Klik gambar untuk info..

Namun baru-baru ini Dato’ Lee Chong Wei sangat terkejut anaknya datang dan menjerit kegembiraan kerana markah karangan Bahasa Melayu mencecah 90. Apabila membaca karangan tersebut terdapat banyak kesalahan ejaan dan agak pelik kerana mendapat markah tinggi.

Rupa-rupanya di akhir perenggan, anaknya telah menulis sesuatu kepada cikgunya. Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 413K tontonan, 15K tanda suka dan 100 komen di Instagram, netizen turut terhibur dengan kapsyen Datuk Lee.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini juga dihujani dengan ucapan hari lahir buat Anson. Antara komen -komen yang diberikan oleh netizen :

” Side note that never fails to laugh.. Kingston, papa pon ada ajar you Bahasa, sampai power . Doa untuk papa juga .. HAHAHAH i like your side notes dato.. “

” Kingston dengan punchline nya .. cikgunya takut pendek umur kalau bagi sikit.. happy birthday baby anson.. hahahah side notes dia kipas cikgu la.. “

” Cikgu mesti takut nak letak 40 tu.. Happy birthday Anson. Side note never fails to make me laugh .. Sgt pintar Kingston .. “

” Ahahaha kingston lucu ya Dato.. dia lipat cikgu dia gitu jer. Da setahun da. Rasa mcm bru berape lps bersalin. Sekejap je. Happy birthday boy anson.. “

” Ahahaha… weh Kingston pandai bodek maaa.. Happy birthday Anson, I hope you become a filial child and always happy, healthy & spirit.. “

” Happy birthday Anson.. Suka sangat bila Dato cerita tentang Kingston. Happy birthday sweet Anson Make sure everyone pamper you ok. Sebab you terpalinggg cute.. “

” Happy Birthday Anson semoga Dato’ dan Datin sekeluarga sentiasa berbahagia dan cemerlang. Cikgu pun ok la bagi la.. nah amik 90.. “

Klik gambar untuk info..

Aduh, kelakar juga ye anak sulung Dato’ Lee. Dalam masa yang sama pandai Kingston membuat ayat untuk membodek cikgunya. Selamat hari lahir juga diucapkan kepada Anson. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Datuk Lee Chong Wei

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT