” Dato’ ni orang ke apa. Dato’ penat Dato’.. ” – Hairul Azreen

Video Hairul Azreen Training Badminton Bersama Bekas Jaguh Dunia, Dato’ Lee Chong Wei. Part Last Tu Lawak Betul Tengok Cara Hairul Keluar Gelanggang, Ter0k Betul Kena Ngan Dato Ni !!

Hairul Azreen sering berkongsi video dan gambarnya bermain badminton bersama wira negara, Dato’ Lee Chong Wei. Bermula dari berbual secara live di Instagram ketika PKP, membawa kepada pertemuan mereka dan dari situ persahabatan mereka mula terjalin.

Hairul turut mendapat hadiah berupa raket dan beberapa barangan ekslusif lain daripada Dato’ Lee Chong Wei. Tidak berseorangan, Hanis Zalikha dan anak-anaknya Yusof Iskandar dan Alisa Aisyah juga pernah dibawa ke gelanggang badminton untuk bermain bersama.

Kehebatan jaguh dunia ini memang sudah terbukti dan tidak dapat dipertikaikan lagi. Melihat video Hairul sedikit sebanyak mengubati kerinduan peminat terhadap aksi Dato’ Lee Chong Wei di gelanggang. Hairul juga semakin banyak belajar skill dan teknik bermain daripada insan hebat ini.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Hairul sedang menjalani training badminton bersama bintang idola ramai itu. Dato’ Lee Chong Wei yang menyuruh Hairul membuat sm4sh dengan selambanya membal4s sedangkan Hairul jelas nampak kepenatan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Training with Datuk @leechongweiofficial

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Aksi Hairul bersama Dato’ LCW ini menarik perhatian peminat. Reaksi Hairul sampai merangkak tu mencuit hati sungguh. Antara komen-komen mereka :

” Hahaha. sikit lagi leh jadi sister ngens0t keluar gelanggang. Datuk leechongwei relax2 je Kat sebelah hahahhaa.. “

” Selambe je dia tepis. Hairul nampak pen4t.. Relax ja dcw puk0l bola.. hairul sampai lompat2 jadinya.. ”

” Kalau aku pun mat1 akai nak sm4sh mcm mne dah kalau Chong Wei senyum je tepis.. “

” Weh DLCW statik je bal4s shutter, tak gerak lnsg kaki dia. amazingg g1la.. “

” Dengan legend main mesti sm4sh tak boleh masuk hahaha.. Tu baru training dgn DLCW.. klau dgn Dato Misbun mau pengs4n.. “

” Rilex je Dato lee chong wei ambik smash lu bro.. G1la ahh kau nk lawan dengan juara dunia.. “

” Fuyooio relax habis datuk main. Klu saya jd awk, saya puk0l tu sambil nang1s sbb nk tgu bila saya nk stop.. “

” Peerghh serius steady Datuk LCW balas sm4sh tu. macam mana nk buat tu.. “

” Datuk steady aje, hairul yg penat. best kan dpt training camni.. “

Kalau sudah namanya jaguh dunia, gaya bermain memang p0wer dan sukar ditandingi. Santai sahaja Dato’ Lee Chong Wei membalas sm4sh daripada Hairul tanpa banyak bergerak. Tidak apa Hairul, usaha tangga kejayaan pasti berjaya suatu hari nanti. Semoga lebih banyak ilmu dan skill yang dapat dipelajari Hairul kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..