” Das4r anak pelakon. Nang1s tanpa airmata. Eeeee ger4m.. ” – Netizen

Gar4-Gar4 Seronok Memanjat, Alisa Aisyah Tersangk0t Di kerusi. Hah Dah Mula Drama Airmata. Pandai Eh !!

Si comel Alisa Aisyah kian membesar dengan cukup sempurna. Sudahpun memasuki usia 11 bulan, Alisa banyak menunjukkan perkembangan p0sitif dan mengikut skala tumbesaran bayi n0rmal sebagaimana jadual. Personalitinya yang nampak manis ayu membuatkan ramai yang ger4m.

Sebagaimana bayi lain, memasuki fasa 1 tahun pasti banyak aktiviti yang memcab4r akan dilakukan. Suka memanj4t, suka berlari dan semakin bijak meneroka alam sekitar membuatkan Alisa semakin bijak dan mula banyak rag4mnya.

Rag4m manja dan suka berlakon ‘menang1s’ untuk menarik perhatian itu normal. Pasangan Hairul dan Hanis pula suka menyak4t. Lagi dibiar menang1s lagi comel muka Alisa dipandang. Baik Hanis mahupun Hairul juga tergelak melihat gelag4t Alisa yang nak4l dan manja ini. Apatah lagi peminat lagi bertambah ger4m dengan rag4m Alisa.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Alisa sedang menang1s kerana tidak dapat turun dari kerusi. Gaya menang1s dengan mim1k mukanya itu buat sesiapa yang melihatnya rasa ‘ger4m’ je. Suara bukan main kuat, tapi airmata setitik pun tiada yang keluar. Alahai betul-betul anak pelakon la Alisa !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

🤭

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Rag4m Alisa ini menghiburkan hati ramai peminat. Antara komen-komen dari mereka :

” Buat-buat nang1s.. “

” Drama queen.. “

” Das4r anak pelakon. Nang1s tanpa airmata. Eeeee ger4m.. “

” Dah daddy mummy dia pelakon dia ikut jej4k laa tu. Aduhai laa aisyah ni.. “

” Dah serupa daddy dia nang1s.. “

” Mana tump4hnya kuah kalau tak ke nasi.. “

” Alaaa takleh turun ya.. “

” Dia ni selalu terperangk4p dengan acti0n dia sendiri hahahaha.. “

” Naik pandai, turun f4il.. Mengada.. “

” Haa sudah ! Dah tersangk0t haha.. “

Tengok muka ‘berlakon’nang1s tu mengada-ngada sungguh tapi wajahnya yang comel membuatkan ramai peminat jadi ‘geram’. Tak apa la berlakon pun janji mantain comel ye tak Alisa. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Alisa terus sihat membesar, ceria selalu dan sentiasa dilindongi Allah S.W.T.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah Hairul Azreen by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..