” Dah besar hero-hero Tomok, handsome pula tu.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Tomok, Arrian Dan Andra Yang Semakin Besar Cur1 Tumpuan Peminat. Wah, Kejap Jer Dah Besar Dan Handsome Sangat !!

Shah Indrawan Ismail atau nama komersialnya Tomok mula menceburi dunia seni sejak di zaman persekolahan lagi. Kini Tomok sudah berkeluarga dan mempunyai tiga orang cahaya mata yang comel-comel belaka.

Meninjau ke akaun Instagram  Tomok, satu p0sting terbarunya telah mencur1 perhatian para pengikut laman Instagramnya. Tomok telah memuatnaik sekeping gambar yang memaparkan dua orang anak lelakinya yang telah besar.

Arrian Akid dan Andrashah Iman kini masing-masing sudah berusia 9 tahun dan 6 tahun. Begitu cepat masa berlalu, kedua-duanya semakin comel dan bertambah handsome. Malah di ruangan komen ramai memuji wajah kedua adik beradik ini.

Di dalam gambat tersebut, kedua-duanya berpakaian sedondon berwarna coklat dan berseluar jean. Selain itu dapat dilihat gaya mereka berdiri juga sama. Perkongsian ini telah mendapat lebih 19 ribu likes buat masa ini sejak ia dimuatnaik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata memuji wajah Arrian dan Andra yang comel dan bertambah handsome. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Lama tak jumpa encem2 dah kesayangan mak ngah ni.. Mcm br je tgk sorang2 lahir tiberr dah rasa mcm aaaa besonyee korang.. “

” Dah besar dah haaa Suke arrian yg dulu.. Video2 cute die.. Ayam guring. Seusia anak saya tp saya punya pompuan dedua.. kacak dedua.. “

” Dah besar hero2 tomok . Lebatnye rambut Andra n artian… keren.. P0sing kaki pun sama … sah adik beradik! Looking awesome boys.. “

” Subhanallah… dua2 handsome.. Ganteng banget,arrian sama andra.. Semoga murah rezeki selalu.. heroin nye mana tomok.. “

” Dah besar, handsomeee lak tu.. Selamat pagi Arriandra.. benda 1st aunty nak buat lepas kita merdeka.. ngeteh.. makan roti canai kat umah tak feel.. “

” Besor doh hor hero2 tomok.. wase dulu baru tengok arrian nang1s bile ayoh dia kabo “biashe dia ni, ayah mar4h nanti” .. “

” Handsome nyeeee nanti mesti pergi kat sekolah ramai jadi crvsh diaorang ni hahahah kalau ada ig tikt0k ni confirm jadi fam0us ni hahaha.. “

Arrian dan Andra banyak mewarisi wajah ibu mereka, Rahayu Abas.  Semoga Arrian Akid dan Andrashah Iman membesar menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan di akh1rat. InsyaAllah, amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..