” Aiy0kk Cik Yam dah meraj0k, berani cakap perempuan sal4h haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fizo Omar, Wan Maryam Apabila Ditegur Fizo Kerana Sal4h Sebutan Perkataan Buat Peminat Terhibur. Comel Sangat Meraj0knya, Kena Sangat Dengan Hashtag Tu Haha !!

Keakraban antara Fizo Omar dan anak perempuannya, Wan Maryam memang selalu dapat dilihat setiap kali mereka bersama. Maryam atau dipanggil Cik Yam oleh daddynya ini memang manja dan petah mulutnya.

Menerusi akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video baru yang memaparkan gelagat Maryam bersama Fizo. Maryam menyanyikan lagu selamat hari lahir namun pada sebutan ‘ Allah selamatkan kamu’ disebutnya Maryam ‘ Allah semalatkan kamu ‘.

Fizo membuat reaksi wajah berker0t dan memberitahu Maryam ia sepatutnya ‘selamat’. Reaksi Maryam menyebut ishh dan meraj0k terus perg1 bermain di sudut lain rumah. Fizo cuba memujuk Maryam dan mengatakan daddy sal4h tetapi tidak diend4hkan si kecil ini.

Cerita Fizo lagi, sejak dari tadi lagi Fizo berusaha untuk membetulkan kes1lapan sebutan Maryam itu. Samalat pun samalat lah Maryam janji Maryam happy. Seperti hashtag Fizo dikapsyennya, ini tanda-tanda kecil perempuan selalu betul haha.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Maryam ini mencuit hati peminat dan ramai yang memberikan tanda likes untuk video ini. Antara komen-komen mereka :

” Perempuan semua betul haha.. ” – Uqasha Senrose

” Comel sangat cik yam ni. Orang betulkan meraj0k pulak haha, manja ni. Semalat pun bolehlah Maryam, nanti dia besar biar dia tengok balik apa dia cakap. Kenangan tu.. “

” Semaalat pun boleh la yam janji happy ngan daddy tuu, cute jerr meraj0k. Perempuan tak pernah sal4h dan kal4h okey, kan Cik Yam haha.. “

” Confident tu penting cik yam, haha ad0i siap meraj0k tak tahan tu. Comel je t1nggal daddy buat hal sendiri, jenuh lah daddy kena pujuk Yam.. “

” Hahah terhibur betul tengok cik yam ni. Kan dah meraj0k Maryam tu daddy, cepat-cepat pujuk haha. Hashtag tu tak menahan betul.. “

” Siapa tengok banyak kali kita geng haha. Part dia cakap ish tu hurmm, comel betul. Ingat daddy women always right.. “

” Haha perempuan selamanya betul tau, bak kata pepatah omputis women always right bosku haha. Cik Yam pandai meraj0k lah.. “

” Aiy0kk cik yam dah meraj0k haha. Berani cakap perempuan sal4h. Cute je duduk hujung kerusi tu. Daddy jangan main-main eh kalau perempuan meraj0k haha. dah maryam mal4s layan.. “

Comel sangat cara meraj0k Cik Yam ni, meraj0k pun mata jel1ng lagi pada daddy. Apa pun, ini pastinya jadi kenangan manis untuk Fizo di masa hadapan. Semoga Wan Maryam membesar dengan penuh kasih sayang dan sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..