” Dah besar Axel, Jehan versi K0rea. Michelin kid lah Axel.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Jehan Miskin, Axel Nova Rhee Raih Perhatian Peminat. Wah Semangat Sungguh Baby Axel Ni, Berketul-Ketul Tangan Tu. K0rea Face Sangat !!

Umum mengetahui, Jehan menikahi gadis berasal dari Korea iaitu Julie Camelia Rhee pada tahun 2013 yang lalu. Setelah 8 tahun usia perkahwinannya, Jehan dikurniakan seorang bayi lelaki dinama sebagai Axel Nova Rhee.

Digelar baby Axel, si kecil ini dilahirkan pada Februari yang lalu. Wajah baby Axel yang berkulit putih dan bermata sepet ini menarik perhatian peminat sejak dari awal kelahirannya lagi. Ketika baby Axel berusia 100 hari, Jehan ada berkongsikan majlis tradisi masyarakat Korea yang dipanggil Baek-il di Instagramnya.

Meninjau akaun Instagram Jehan Miskin, telah dikongsikan beberapa keping gambar baby Axel yang sedang meniarap. Dimuatnaik ketika Axel berusia 6 bulan, Axel memang bayi yang sihat. Lihat sahaja badannya yang kus semangat dan lengan Axel yang berketul-ketul seperti roti ban.

Jika sewaktu baru lahir dahulu Axel terlihat mirip Julie, namun kini wajah Axel dikatakan peminat banyak menyerupai Jehan. Suka senyum dan ketawa, senyuman dan mimik muka Axel membuatkan peminat jadi ger4m.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Makin besar semakin comel Axel si baby Korea ni. Badan Axel yang sihat itu juga membuatkan ramai yang ger4m. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” That’s the kind of smile you wanna look at all day. that makes you not want to ever leave the house, right Jehan haha. Ket4k ket4k tangan dia.. “

” So cute Axel. Comel, hands0me besar esok ni bro. Kombinasi mum and dad. Congrats Jehan. A healthy baby with those Michelin arms.. “

” So cute. Mini you. dah besar dia, Cepatnya dah 6 months old. Those arm folds. Hahah cr4zy ger4m, like sugar cane. What a happy little sayang boy.. “

” The playful look, just like his father. Ger4m tengok tangan dia macam roti ban gem0k gem0k. He is going to be a heartbreaker.. “

” He is getting so big and is so g0rgeous. Awww jehan junior. Look exactly like his father, so ger4m this cutie. Anak K0rea campur ni bakal buat ramai jat0h hati nanti.. “

” Cute baby Axel ni, jehan junior sangat. jehan versi k0rea, manisnya senyuman comel sangat. aipp tangan dia, pergi gim ke axel hhaha.. “

” Mata mana, mata mana hehe. Mata sepet tu, so hands0me. Tangan tu ee ger4m tengok, rasa nak gig1t je roti bun tu, michelin kid lah Axel.. “

Jehan dan Julie juga seiras wajahnya, jadi tidak hairanlah wajah Axel sekejap muka Julie dan sekejap wajah Jehan. Apa pun, semoga Axel sihat selalu dan jadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa. Terus membesar bagai juara Axel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jehan MiskinĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..