” Congrats isteri abang Tajul.. ” – Netizen

Isteri Tajul Ariff, Nurul Shamieza Eddie Kongsi Gambar Terbarunya Yang Kini Sedang Hamil 5 Bulan. Berseri-Seri Wajah Shamieza, Baby Bump Pun Comel !!

Isteri kepada penyanyi Tajul Ariff iaitu Nurul Shamieza Eddie berkongsi berita gembira yang mereka bakal menimang cahaya mata kedua pada tahun ini. Tajul mendirikan rumah tangga dengan Shamieza pada tiga tahun lepas dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Adriana Carissa yang kini berusia setahun lebih.

Menerusi laman Instagram milik Shamieza, telah dikongsikan gambar Shamieza yang memegang perut dan menunjukkan baby bump kandungannya yang kini berusia 5 bulan lebih. Wajah Shameiza kelihatan berseri-seri menyerlahkan lagi seri ibu mengandung.

Menerusi kapsyen pada posting gambar tersebut, Shamieza mengatakan bahawa dia tidak mengalami al4han atau kurang selera makan sama seperti ketika mengandung Carissa, cuma alahan yang ter0k dan mengidam itu terkena pada Tajul.

Anak sulungnya, Carissa jua memahami yang Shamieza sedang mengandungkan adiknya cuma sikapnya berubah menjadi lebih manja dari biasa. Shamieza juga mendoakan sesesiapa yang masih belum mendapat zuriat akan dikurniakan zuriat pada tahun ini.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Rata-rata peminat yang membanjir1 ruangan komen mengucapkan tahniah atas kehamilan Shamieza dan mendoakan agar ibu dan kandungannya dalam keadaan sihat. Selain itu jua, berpesan supaya Shamieza menjaga diri dan kandungannya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Congrats to u babe..  Smoga baik2 dan diberi kesihatan sllu.. Muah take care for u n ur scond bby.. Insyaallah ad rzeki kita jmpa eh.. “

” Betul tekaan saya hihi.. Congrats icaaeddie  dan tajulofficial.. Kita sama anak baru setahun kita dah bagi adik.. Semoga bby n mommy sihat selalu.. “

” Tak sabar nak tengok baby kak icaa.. Alhamdulillah tahniah awak icaaeddie.. Sama laa kita pregnant 5 bulan..  Semoga dipermudahkan Aamiinn.. “

” Tahniah akak ica.. Mesti carissa senang mommy die tengah mengandung adik die.. And semoga mommy n baby sehatt selalu.. “

” Wahh adriana dah nak dapat adik la.. Congratulation icaa.. Bestnya nk dpt baby lg.. Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan olehnya.. Amin.. “

” Tahniah Icaa.. Semoga diprmudahkn sgala urusan dri pregnant smpai brsalin.. Amin.. Best pulak rasa nk ngndung lagi tp baby bru 11m hahaha.. “

” Wahh congrats isteri abg tajul.. Alhamdulillah tahniahhh.. patutla smlm tgk feed tajul yg kennot brain tu nmpk mcm baby bump.. “

Pasti ramai peminat Tajul teruja dan gembira dengan berita ini. Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah atas berita kehamilan ini. Semoga segala urusan Shamieza sepanjang tempoh kehamilan sehingga bersalin dipermudahkan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Icaaeddie, Tajul official

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..