Connect with us

Artis / Selebriti

” Congrats Emma and Shazli, yeay baby nombor 2. Seb4k plak tengok video ni.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Buat Kej0tan Sedang Hamil Anak Kedua Kepada Suaminya. Konon-Konon Nak Review Produk, Bila Nampak Pregnancy Test Kit Tu, Speechless Shazli Dibuatnya. Part Reaksi Ahli Keluarga Yang Lain Dan Teman Rapat Pun Terkej0t Dan Seb4k Masing-Masing !!

Meninjau ke akaun Instagram Emma Maembong, perkongsian terbaru Emma telah meraih perhatian ramai. Emma berkongsi sebuah video kej0tan buat suaminya, Shazli Azhar untuk menyatakan yang dirinya kini sedang hamil cahaya mata yang kedua.

Di awal video, Emma meminta suaminya membuat review satu produk. Emma telah memberi kotak yang mengandungi produk tersebut dan suaminya membukanya. Shazli mengeluarkan satu persatu dan memperkenalkannya di hadapan kamera.

Namun Shazli terkej0t apabila dia melihat pregnancy test kit turut ada di dalam kotak tersebut. Dengan rasa begitu terharu, Emma telah memel0k suaminya dengan menyatakan berita gembira ini kepada suami tersayang.

Wah, nampaknya Shariq Gabriel akam bergelar seorang abang tidak lama lagi. Semestinya comel adik Shariq seperti abangnya itu. Part reaksi ahli keluarga dan teman rapat Emma apabila mengetahui berita gembira ini juga buat ramai tersentuh.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini dihujani dengan ucapan tahniah daripada rakan artis dan juga peminat. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Congratulations Emmaaaaaaa, So happy for you guys.. Aku nang1s walaupun aku dah tau, Congrats Mima.. Saya yg seb4k.. Arshan number 2 soon.. moga semua dpmudhkn utk emma & baby.. “

” Congrats kak emma.. Masa ajl 37 hari tu sebenarnya kita dalam 1 lift, saya tengok heels kak emma dipegang encik suami, sweet sangat, tengah pregnant rupanya.. Congrats.. “

” Allhamdullillah congratulations dear.. Nangis la ya Allah. Emmaaaaaaaa . Semoga dipermudahkan segalanya syg ku.. Alhamdulillah.. Congrats Emma, A smooth pregnancy journey insyaAllah.. “

” Yeayyyy i dapat anak baru lagi. Congratulation sahabatku.. Alhamdulilllah bestnya kalau reaksi suami happy macam masa anak sulung dulu.. “

” Congrats emma and shazli.. Yeay baby no 2.. Btw mana video iiiiiiii hahahahaha.. May God bless the both of you & your beautiful family.. Ramai g1la org syg dia.. tahniah emma.. “

” Syukur alhamdulillah, im so happy for dear sister emma_maembongofficial.. seb4k plak tengok video ni.. kak long doakan timah gan husband di murahkan rezeki dan di permudahkan segala urusan.. tak sabar nak tunggu anak buah baru.. “

” Kita pregnant ashik lupaaa nk buat surpr1se mcm ni sbb bahagian tak reti sbr terus tnjuk hahahaha ad0h.. alaa kita nang1s lah.. tahniah emma dgn husband.. “

Tahniah diucapkan kepada Emma Maembong atas kurniaan rezeki untuk menimang cahaya mata kedua pula. Semoga segala urusan dipermudahkan sehingga ke saat melahirkan nanti. Jaga diri dan juga jaga kesihatan selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT