” Comelnya senyuman, cantik dan handsome.. ” – Netizen

Gambar Terkini Wajah Anak Puteri Sarah Liyana, Syaikhul Dan Sumayyah Raih Tumpuan Ramai. Alahai Comel Sungguh Dua Beradik Ni, Pandai Buat Mim1k Muka Masa Bergambar !!

Syaikhul Islam dan Sumayyah merupakan cahaya mata pelakon Puteri Sarah Liyana bersama suaminya, Syamsul Yusoff. Kedua-dua anak pasangan ini antara anak selebriti yang sering mendapat perhatian di media sosial. Manakan tidak, wajah mereka sangat comel mewarisi ibu dan bapa mereka.

Syaikhul dilahirkan pada 19 April 2017 dan kini sudah berusia 3 tahun manakala Sumayyah dilahirkan pada 16 Mac 2019. Kini Sumayyah sudah berusia 1 tahun lebih. Jika anda mengikuti akaun Instagram Sarah, Sarah sering memuatnaik gambar anak-anaknya itu.

Antara entri terbaru di akaun Instagram ialah gambar mereka bertiga dengan aksi yang comel. Sumayyah yang semakin membesar sudah pandai membuat mimik muka apabila diajak bergambar. Amboi, macam sengaja nak sab0taj gambar jer ye!

Walaupun begitu, mimik wajah Sumayyah tetap comel. Wajah Syaikhul juga tetap manis dengan senyumannya. Perkongsian Sarah ini telah mendapat ribuan tontonan dan kebanyakan mereka ger4m melihat wajah comel Sumayyah yang saling tidak tumpah seperti wajah Sarah.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Gelagat Sumayyah telah membuat ramai memuji kecomelannya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Sumayyah noty just like you la babe…  Abang taught sumayyah well.. Sumayyah is very expressive .. Comel.. Dua-dua ikut muka ayah.. “

” Mashallah canteq sangat sumayyah tu. Comelnyaaa senyuman. Cantik dan macho. Ger4m lah adik.. Cheeky lebih adik niii . 2nd child always cheeky lebih hihi.. “

” Yg boy mcm muka ayah dia. tetap comel semuanya. Eee ger4mnya sumayyah tuuuu.. handsome dan cantek ikut muka ayah n mummy nya.. “

” Ya Allah saya ger4m dengan sumayyah tu kak sarah comel ter0k.. Comelnya sumayah, gigi dia tu hehe . So cute anak- anak sara ni.”

” Ya Allah ger4mnyaa tengok adik tu, cheeky girl muka tu . Cute nya anak anak moga puteri sarah liyana dan syamsul yusof kembalikan kebahagiaan demi anak anak yg sgt comel.. “

Alahai Syaikhul dan Sumayyah ni tak pernah tak comel. Pasti ada sahaja gelagat mereka yang mendapat perhatian ramai dan membuatkan ramai terhibur. Sumayyah pun dah pandai sekarang buat muka cheeky ketika bergambar, abangnya Syaikhul pula hanya tersenyum manis.

Siapa tak ger4m melihat wajah comel Sumayyah kan. Semoga Syaikul dan Sumayyah membesar menjadi anak yang soleh dan solehah serta menjadi anak kebanggaan ibu bapa. Sama-sama kita doakan rumahtangga Sarah dan Syamsul bahagia selama-lamanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Puteri Sarah Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..