” Comelnya, ceria sungguh Afwa ketawa besar.. ” – Netizen

Video Terbaru Muhammad Afwa Ketawa Besar Raih Perhatian Peminat. Sampai Terkekek-Kekek Ketawanya. Wah, Ternampak Lesung Pipit Lah Afwa. Comel !!

Anak kepada Dato’ Seri Siti Nurhaliza ini sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial. Muhammad Afwa yang kini sudah berusia satu tahun dan ada sahaja gelagatnya yang mencu1t hati dikongsikan di akaun Instagram.

Terbaru, video Afwa sedang ketawa besar yang telah dikongsikan turut menghibur ramai peminat. Afwa sememangnya jarang sekali menunjukkan wajah ceria, apatah lagi ketawa dalam kebanyakkan video yang dikongsikan di media sosial. Selalunya, wajah Afwa sentiasa memuncungkan mulutnya.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Afwa sedang didukung oleh seseorang sambil menyanyi dan menggoyang-goyangkan badannya. Akhirnya, Afwa secara tiba-tiba ketawa sehingga menampakkan lesung pipitnya.

Sehingga kini, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 600 tanda suka dalam tempoh tidak sampai satu jam iamya dimuatnaik. Jika anda mengikuti akaun Instagram Afwa yang diwujudkan oleh peminat, banyak lagi video comel Afwa dikongsikan.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by AFWA KHALID (@muhdafwakhalid)

Antara video lain yang turut mencur1 perhatian ramai :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Hai, Ganteng bgt ketawanya.. sayang afwa.. Cute betul anak ctdk ni. Dimple muhdafwakhalid tu haishhh.. comel.. “

” Mashaallah. Comel2 sangat sangat . ceria sungguh ketawa besar, Lesung pipit alahai manis nya senyuman Afwa.. “

” Handsome, muka Afwa ni muka Dato CT.. Copy paste betul mukenye.. MasyaAllah.. S1an afwa sampai tersed4k.. “

” Subhanaallah main mulut mmg pandai nye..sayang sokmo.. Alhamdulilah.. Alah.. alah.. alahhhhh & Dato ctdk pun jgn comel sgt ya.. “

” Seindah biasa , muka afwa ni muka Dato CT.. Alahai… ibu n Afwa sama comei.. Pandai bubbling Afwa. agaknya pndai nyanyi ni.. “

” Comey nye diaaaa ger4m tgk… dato siti pun bertambah cantik.. Ger4mnya tengok pipi gebu Afwa .. comel.. “

Bukan mudah untuk melihat wajah Afwa tersenyum apatah lagi untuk ketawa sampai terkekek-kekek begini. Apapun kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Muhammad Afwa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhdafwakhalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..