” Comelnya, bab j0get melompat tu sebijik.. ” – Netizen

Video Persembahan Ayie Floor88 Ketika Berumur 10 Tahun Raih Perhatian Ramai. Wah Tak Sangka Dari Kecil Dah Pandai Menyanyi. Gaya Menyanyi Tu Dari Kecil Sampai Besar Sama Jer. Suara Pun Mantap !! 

Nik Fadlee bin Elhamshah atau lebih dikenali dengan nama Ayie Floor88 merupakan vokalis utama kumpulan Floor 88. Selain menyanyi, Ayie juga ada membintangi beberapa buah telefilem dan juga filem.

Meninjau ke akaun Instagram Era.je, video Ayie ketika berumur 10 tahun telah dikongsikan. Video tersebut memaparkan Ayie sedang menyanyi di pentas dengan diiringi sekumpulan pemuzik orkestra.

Perkongsian ini telah menarik perhatian ramai kerana ramai yang tidak menyangka bahawa Ayie memulakan bakat nyanyiannya sejak kecil lagi. Ayie menyanyikan lagu Keindahan Pantai yang dipopularkan oleh Allahy4rham M. Shariff.

Jika anda perhatikan gaya persembahan Ayie ketika kecil tetap sama sehingga kini. Dengan kepalanya yang berg0yang-g0yang ketika menyanyi dan gaya j0get melompat Ayie tetap kekal sehingga dewasa.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji kecomelan Ayie ketika beraksi di pentas. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ni mesti kt sekolah nerd ni, jenis semua benda nak rep0rt kt cikgu… pastu bila masuk U, dia paling n4kal.. confirm ni.. kenal sgt dah perang4i bud4k2 muka macam ni.. “

” Haha cutenya dia selesa on stage.. Suara jelas dan sedap.. Orkestra tu… Ehhh laguu niii, haha.. comel lah.. “

” Haha comel. baru tahu dari kecik dh start nyanyi.. nasib mention nama ayie floor 88 kalau tak m4ti2 aku ingat ni mawi masa kecik.. “

” Comelnyaaa.. Orkestra tuuu.. perghhh.. terbaik bukan senang diringi kombo mcm tue.. kepala uh mmg style dia g0yang gitew.. “

” Kecik lagi dh comel..  Kepala g0yang2.. Cuteee.. Bab j0get melompat tu sejibik.. Pemuzik penari mesti dah wrgaemas kan.. “

” Wow comelnya bud4k.. hidung sama gaya sama.. Bru tahu kecik2 dh pandai bernyanyi.. Kecik2 dh linc4h.. “

” Dari kecik suara perghhh sedap.. Dah ada b1ni dah bud4k ni.. Haha.. memang dari kecik berbakat.. terbaik.. “

Wah, tak sangka Ayie ada membuat persembahan nyanyian sejak kecil lagi. Nampak comel sangat Ayie ketika kecil. Semoga Ayie Floor 88 terus berjaya dalam karier seni sama ada dalam bidang nyanyian dan juga lakonan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Era.je, Ayie Floor88

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan