Connect with us

Artis / Selebriti

” Comel lah kau dik, ‘ saya pun ada kereta control GTR.. ‘ ” – Netizen

Video Seorang Kanak-Kanak Yang Begitu Teruja Melihat Kereta Mewah Sufi Rashid Buat Ramai Terhibur. Betul-Betul Excited Adik Ni. Comel Je Dia Cakap Dia Pun Ada Kereta GTR Juga, Tapi Kereta Control, Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Sufi Rashid, perkongsian sebuah video yang memaparkan sekumpulan kanak-kanak berada di sebelah kenderaannya telah membuatkan ramai terhibur. Sufi memandu kereta jenis Nissan GTR bersama isterinya.

Seorang daripada kanak-kanak tersebut menegur Sufi dengan panggilan pakcik dan menyatakan rasa teruja melihat kereta itu serta merasakan kereta tersebut begitu mahal. Sufi dan isteri juga melayan sahaja kanak-kanak tersebut.

Klik gambar untuk info..

Di kesempatan itu juga Sufi turut bersedekah kepada sekumpulan kanak-kanak tersebut dengan memberikan duit raya. Paling menghiburkan apabila kanak-kanak lelaki itu turut menyatakan yang dia juga mempunyai kereta kawalan jauh jenis GTR.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Sufi juga turut mendoakan agar kanak-kanak lelaki tersebut berjaya memiliki kereta GTR idamannya suatu masa nanti.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen ialah :

” Comel lah..  korg pun baik je melayan budak2 tu semoga dimurahkan rezeki selalu.. Alolo comel lah kau dik, saya pun ade keta kontol GTR.. “

” Saya akan selalu doakan pakcik dan isterinya.. Wah…. semoga Allah beri lagi rezeki sufi dan isteri… Doa budak² makbul, Insya’Allah.. “

” Suke budak2 tu dpt duit raya… plus Sufie & wife x sombong & budi bahase… semoge sufierashid & wife dimurahkan rezeki tanpe henti & dimudahkn segala urusan… aamiin yba.. “

” Well that kid is better than me .. at least he knows its a gtr.. if it was me .. i only known it as a car.. Kemain lagi budak ni tak nak kalah kereta control GTR. Cute lah dia.. “

” Sebiji mcm anak aku, tapi dia minat mustang.. Mana² lalu kedai jual kereta ke, lalu atas hiway ke bila nampak mustang dia punya excited lain mcm.. Kereta impian dia mustang.. “

” Comel lah..  korg pun baik je melayan budak2 tu semoga dimurahkan rezeki selalu.. tak semua org ada hati budak2 yer… tahniah pakcik & makcik doa & redha ank2 nie xde hijab… teruskan yer .. “

” Membahagia kan kanak2 sgt Indah. Semoga Allah SWT membalas kebaikkan dgn kebaikkan yg berlipat Ganda. Aamiin  Salam Jumaat yg penuh barokah .. “

Klik gambar untuk info..

Cara Sufi dan isterinya yang melayan kanak-kanak tersebut sangat dipuji. Pastinya kanak-kanak tersebut tidak mengetahui yang dia sedang berbual dengan seorang artis. Semoga Sufi dan isteri sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sufi Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT