” Comel Gabriel senyum, macam muka Emma.. ” – Netizen

Suami Emma Maembong, Muhammad Shazli Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Tersenyum Memandang Camera. Alahai Senyuman Manis Gabriel Boleh Buat Peminat Ca1r, Comel Sangat !!

Sejak pelakon cantik berdar4h kacukan Emma Maembong melahirkan Shariq Arshan Gabriel, para peminatnya sentiasa ternanti-nanti perkembangan bayi comel ini di laman Instagram. Gabriel benar-benar telah mencur1 hati setiap peminat yang memandangnya.

Meninjau ke laman Instagram milik suami Emma, Muhammad Shazli telah berkongsi beberapa keping gambar Gabriel yang mengenakan romper kartun karakter naturo. Gabriel kelihatan sangat manja berada di dalam dakapan Shazli. Gabriel turut tersenyum dan ketawa manja mempamerkan wajahnya yang comel.

Gabriel yang mempunyai wajah yang putih melep4k mewarisi kecantikan Emma dan ketampanan Shazli sentiasa menawan mata yang memandangnya. Ditambah lagi dengan mempunyai sepasang mata yang cantik dan berwarna kelabu, membuatkan Gabriel kelihatan sangat comel dan kacak sekali.

Perkongsian tersebut menerima pelbagai reaks1 daripada peminat. Ramai peminat yang tertawan melihat senyuman manis yang dipamerkan oleh Gabriel. Apabila Gabriel tersenyum, wajahnya sangat m1rip dengan Emma. Gabriel juga sudah memandang kamera apabila gambarnya diambil.

Baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat memuji kecomelan wajah Gabriel yang dikatakan sangat menyerupai wajah Emma terutama senyuman yang dipamerkan oleh Gabriel. Peminat juga ca1r dan ger4m melihat wajah comel Gabriel. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Mashaallah semoga gabriel anak yg soleh al hafiz in sha Allah.. Comey.. Hensem boy.. Semoga sihat hendaknyaa.. Amiiin.. “

” Hello Shariq.. Aww man.. Aww Lee hes so like you when he laughs.. G0rgeous baby boy.. Sooo cute n handsome.. “

” Majo tak jumpa shariq lagi.. Ala muke gode tu.. Ger4m.. Masyaallah handsome boy gabriel.. Mommy sgt.. Cut1e pie.. “

” Aloloo tomelnya dia.. Hencem.. Hari2 mesti nk tgok Gabby.. Senyum mcm ibu nya.. Comel Muka Emma sangat nihhh.. “

” Omg this little one.. Hensem.. Muka shariqgabriel macam baba shazli.a sangat.. Ger4m ni bud4k ni..lama tak jumpa.. “

” Aloloo Cutiee.. Tu mcm baju narut0.. Narut0 is coming.. Comel Gabriel senyum mcm muka emma_maembongofficial.. “

” Amboi.. Senyum die tu.. Buat auntie ca1r la.. Muka mama dia lah cute sgt.. Gabriel twin your dad.. Gat4l nya senyuman.. Ger4m.. “

Kalau dilihat memang sekali imbas memang raut wajah Gabriel banyak mewarisi ibunya, Emma. Pasti ramai peminat yang t1dak sabar melihat Gabriel membesar. Semoga Gabriel membesar menjadi anak yang soleh, pintar, berakhlak mulia dan taat kepada ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shazli.a, IG Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..