” Comel betul baby Khaleeda, muka mummy dia sangat.. ” – Netizen

Video Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Sedang Buat Live Sambil Meriba Anaknya. Gelagat Baby Wan Khaleeda Cur1 Tumpuan Ramai. Alahai Comelnya Khaleeda, Pandai Pandang Kamera. Fazeera Pun Cantik Dengan Solekan Nipis, Memang Natural Beauty !!

Isteri kepada Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri sememangnya gemar membuat video live bersama para pengikut akaun Instagramnya. Video live terbaru Fazeera ada dikongsikan di posting akaun Instagram miliknya.

Kali ini Fazeera membuat video live sambil memegang anaknya, Wan Khaleeda. Sebelum ini jarang Fazeera membuat live bersama si comel ini. Apabila Khaleeda ada, mata netizen banyak tertumpu kepada Khaleeda.

Khaleeda juga nampak seperti tahu dirinya sedang dirakam di mana mata Khaleeda sesekali memandang ke kamera. Khaleeda juga nampak sangat behave walaupun rambut Fazeera sesekali menutup mukanya.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 2 ribu tanda suka daripada netizen. Video live ini berdurasi lebih 1 jam dan ramai juga memuji penampilan Fazeera yang tetap cantik walaupun hanya dengan solekan yang ringkas.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat baby Khaleeda. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cuteeeee ehhhhh.. Tgk faz mkn burger saya pun nk pi cri burger dah ni … tq fr sharing ..Hello pretty baby, as pretty ad mommy .. “

” Comel baby.. MasyaAllah, so cuteeee bby K… Muke ummi dy sgt tauuu.. mek kelate.. macam cik yamm.. “

” Babe , you makin lawa.. Pretty baby.. tak tidur ke lagi bb k.. Tak pernah jemu tengok fazeera cantik manis.. “

” So cute, rambut tu kena baby.. Nanti ddy rindu dgn khleeda.. seminggu ke Qatar.. baby muka macam maknya.. “

” Mummy are shoo pwetty and baby shoo adorable.. nice your skin.. Dah la Cntik bcakap pun lemah lembut.. “

” Cantik sgt Faz .. bebi pon comel.. Cantik sgt… Depan2 jumpa lg lawoo.. Pengs4n kejap.. cantik mummy khaleeda.. “

” Comelnya betul baby khaleeda. mata tu tengok kamera jer. macam pandai je tgh live. mummy always cantik sangat   “

Wajah baby Khaleeda sememangnya sangat seiras dengan ibunya. Bak kata pepatah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Pastinya baby Khaleeda membesar secantik ibunya juga. Semoga baby Khaleeda membesar dengan sihat dan bijak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazeera Nazri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..