Connect with us
Mermaid Balloons

Artis / Selebriti

” Comel Abu Bakr, amboi lesung pipit tu nak ke mana sayang.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak-Anak Jep Sepahtu Ketika Di Hari Raya Raih Perhatian Warganet. Segak-Segak Dan Comel-Comel Belaka. Alahai Cutenya Si Bongsu Abu Bakr, Dalam Sungguh Lesung Pipit Dia Tu !!

Kehidupan pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu bersama Sari Yanti seringkali mencur1 perhatian peminat. Bersederhana dan tidak s0mbong, Jep dan Sari bahagia dengan 5 orang anak-anak mereka.

Sebagaimana keluarga lain, Jep dan Sari juga menyediakan persiapan raya untuk anak-anak. Jika raya pertama, Jep sekeluarga tampil dengan tema warna gold, hari kedua pula warna h0t pink menjadi pilihan mereka.

TreeAcne

Meninjau entry di akaun Instagram Jep Sepahtu, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan anak-anak dalam baju serba pink ini. Dengan kapsyen tertulis ‘ Anak Abah ‘, wajah anak-anak Jep ini menarik perhatian ramai.

Barr dan Baasit kelihatan begitu segak berbaju Melayu. Si Dariya pula semakin comel dengan rambut panjangnya itu. Si kecil Abu Bakr yang berambut panjang, berkulit putih serta berlesung pipit membuatkan ramai yang ger4m melihatnya.

Tudung Netizen

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini telah pun meraih lebih 46 ribu tanda suka sejak ianya dikongsikan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dariya diapit oleh 2 abg dan 2 adik lelaki.. Jaga2 bakal suami Dariya.. Kne lalui mereka dulu.. termasuk abahnya.. Selamat Hari Raya Jep sekeluarga.. “

” Menurun abah lah anak-anak lelaki.. Ger4m tengok dua ketul tu, Jep Junior sangat. Si abu bakr tu cutenya ada lesung pipit dalam.. “

Pillow Car

” Comelnya kakak Dariya, cantik baju. One more girl please, nak c0py paste Dariya.. kecik¬≤ dh cantik.. “

” Comel abu bakr, amboi lesung pipit tu nak ke mana sayang. Comel-comel anak abah Jep ni.. “

” Cutenya anak Jep dan Sari ni. Alah comelnya panglima kecik ni, Jep mini. dengan lesung pipit tu, manis macam mama.. “

” Jep junior comelnya abu bakr.. pipi gebu.. abang-abang handsome, si kakak pun makin cantik.. “

” Comelnya anak-anak Jep dan Sari ni. Mat Kilau semua ni hehe. Suka tengok muka abu bakr, muka manis.. sekali pandang ingat gegirl sebab comel sangat.. “

Comel sahaja Dariya dikep1t oleh abang-abang dan adik-adik tu. Semakin besar, semakin comel dan handsome anak-anak Jep ini. Apa-apa pun, semoga Jep sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Shawl Bubble Satin

01 Baju Tidur Stripe

Kaftan

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT