Connect with us

Artis / Selebriti

” Coach yang rock pun touching jugak eh. Bagus coach tak kekok melayan Amir.. ” – Netizen

Putera Muhammad Kongsi Video Ketika Sesi Rehearsal Lagu Untukmu Ibu Untuk The Chosen One Minggu Kedua Bersama Adik Amir. Alahai Comel Sangat Part Putera Berlari Terus Pel0k Amir. Sebelum Penonton Menangis Tengok Kat TV, Coach Dah Touching Dulu !!

Putera Muhammad membuat pilihan yang tepat apabila memilih adik Amir untuk berada di bawah bimbingannya. Antara kesemua peserta program realiti The Chosen One, Amir antara peserta yang mendapat perhatian warganet dan segalanya tentang Amir mencur1 tumpuan ramai.

Seperti minggu lalu, Putera Muhammad ada berkongsikan keadaan semasa dia membuat rehearsal bersama Amir. Jika minggu lalu, video Amir meminta air selepas selesai menyanyi dikongsikan, minggu ini Amir buat air mata coach pula mengalir.

Meninjau akaun Tiktok Putera Muhammad, telah dimuatnaik video ketika Amir menyanyi lagu Untukmu Ibu. Nyanyian Amir yang sampai ke hati itu membuatkan Putera Muhammad juga rasa sayu. Kata Putera Muhammad, sebelum korang menangis tengok Amir menyanyi di TV, coach sudah touching dulu.

Sebaik sahaja Amir menyelesaikan lirik akhirnya menyebut ‘ Ibu’, Putera Muhammad terus berlari meluru ke arah Amir dan memel0knya. Alahai sweet betul cara Putera Muhammad melayani adik Amir. Coach gembira dalam tangisan melihat persembahan Amir.

Jom tonton video di bawah ( sila tunggu seketika sekiranya video di bawah lambat keluar ) :

@puteramuhammad_

Sebelum korang nangis tengok dia kt tv, coach dah touching dulu dah hahaha #TheChosenOne #AmirSisi #PuteraMuhammad

♬ original sound – Putera Muhammad – Putera Muhammad

Sejak posting ini dikongsikan, ianya telah pun meraih lebih 3000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Salam saya dari orang asli suku kaum semai.. mesti coach amir dalam hati berkata beruntung dapat amir dan amir sebaliknya jugak.. pertemuan kuasa Allah, smoga maju jaya.. ”

” Wow bertuahnya adik Amir DPT Coach putera Muhammad.. Next try lagu madam pulak.. perghh amir dah pandai pandang kamera rancak.. ”

” Pen4t lahh nak nang1s, tapi dia comel. semoga ada rezeki dia untuk jadi juara.. 1 malaysia support amir.. ”

” Bang bagi adik amir ni bawa laguΒ² kumpulan lela..ape yg saya nampak lagu lela kene dengan suara adik amir.. ”

” Aura amir lain macam.. semoga amir jadi juara. terima kasih putera memilih amir.. love sangat tengok keakraban putera dengan adik amir.. ”

” Aku dah berapa lama tak nang1s .. suara amir ni mengandungi bawang merah putih holland. mlm td tgk tak sedar air mata bergenang.. ”

” Bagus coach tak kekok melayan Amir. Layanan macam adik beradik.. coach yang rock pun touching jugak eh.. ”

” Tak nang1s.. mata ja asyik masuk habuk ja.. biase takde pulak habuk… hari rabu ja ade habuk masuk mata skrg.. ”

Kalau coach pun touching, manalah penonton tak ‘banj1r’ dengan air mata. Tentu nanti Putera Muhammad akan merindui saat bersama adik Amir selepas The Chosen One berakhir, begitu juga Amir. Banyak kenangan manis bersama yang akan dicipta ini. Selamat maju jaya coach dan Amir dan semoga menjadi juara.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Putera Muhammad, IG Astro Ceria, Astro Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT