” Cepatnya kurus, body tu tak macam anak 4 pun.. ” – Netizen

Gambar-Gambar MUA Bellaz Bersama Anak Keempatnya, Nur Aisyawara Nealofa Raih Perhatian Warganet. Wah Belum Habis Pant4ng Dah Kurus Badan Bellaz. Ramping Betul Mama Anak 4 Ni !!

Tanggal 29 Julai yang lalu, jurumekap terkenal, MUA Bellaz telahpun selamat melahirkan cahayamata keempatnya menerusi kaedah pembed4han. Dikurniakan anak perempuan, bayi ini dinamakan sebagai Nur Aisywara Nealofa.

Kecomelan wajah Nealofa membuatkan ramai netizen yang ger4m. Setiap kali perkongsian tentang Nealofa dikongsikan pasti banyak pujian yang diterima si kecil ini. Menerusi hantaran terbaru MUA Bellaz di Instagramnya, beberapa keping gambar terkini MUA Bellaz bersama Nealofa dikongsikan.

Ini adalah gambar pertama mereka berdua yang dimuatnaik untuk tontonan ramai. Selain wajah Nealofa yang mendapat perhatian, fizikal MUA Bellaz yang sudah nampak kurus membuatkan netizen teruja.

Belum 3 minggu selepas melahirkan sudah sebegini banyak MUA Bellaz mengecil. Idaman semua wanita untuk kurus dan langsing selepas bersalin. Makin jelita lah mama Nealofa ini, lagi kurus dari sebelum mengandungkan Nealofa lah.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian oleh MUA Bellaz ini sehingga kini telahpun mencatatkan sebanyak 27 ribu likes daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” Cantiknya dh kurus la Bella, slim nya badan. Body tu tak macam anak 4 pun, ee jelesnya.. “

” Slimnya Bellaz, ad0i cepat betul kurus. Ni lebih kurus dari sebelum-sebelum ni, macam anak dar4.. “

” Uish terus kurus Bellaz, cantik. Segaknya Bellaz macam anak dar4. Nealofa ni muka abah dia sungguh. cantik macam mamanya jugak.. “

” Cepatnya kurus, mama anak 4 ke ni. ish segak aihh, baru pant4ng berapa hari dah slim melim.. “

” Cepatnya kurus, makan nasi ke tak ni Bellaz. Ad0h slim betul, jadi macam anak dar4 kembali la.. “

” Tudia sat ja kuruihh, slim maknya Nealofa ni. Dalam pant4ng pun cantik lah Bellaz ni. i is jeles la.. “

” Slimnya Bella, kita ni tak slim slim lagi haha. Share la tips kurus semasa pant4ng, ad0h lawa ter0knya.. “

Dalam pantang pun lawa dan bersiap elok MUA Bellaz ini, bak kata netizen badan slim tu macam anak dar4 je. Apa pun, semoga MUA Bellaz dan baby Nealofa sihat selalu dalam tempoh berpantang serta gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MUA Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..