” Cantiknya rumah, pintu masuk pun dah wow.. ” – Netizen

Kongsi Video House Tour, Keindahan Rumah Nadiyah Shahab Raih Perhatian Ramai. Wah Cantik Sungguh Hiasan Dalaman Rumah Nadiyah, Rumah Idaman Ramai Ni !!

Memiliki rumah idaman sememangnya menjadi impian setiap orang. Tambahan pula dapat menghias rumah idaman mengikut citarasa sendiri. Sama ada rumah tersebut besar atau pun kecil, apa yang penting ialah keselesaan.

Meninjau ke akaun Instagram Nadiyah Shahab, perkongsian video house tour Nadiyah telah meraih perhatian ramai. Nadiyah berkongsi video ini atas permintaan para peminatnya yang ingin melihat hiasan dalaman rumahnya.

Menurut Nadiyah, segala hiasan dalaman rumahnya ini mengikut pilihannya dan Nadiyah amat menyukainya. Banyak perhiasan-perhiasan unik seperti pasu, arca dan juga lukisan yang membuatkan rumahnya nampak seperti galeri seni.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video Nadiyah ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Ramai yang memuji hasil sentuhan Nadiyah yang turut dibantu oleh beberapa orang yang lain.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terpesona dengan kecantikan rumah Nadiyah. Antara komen-komen yang diberikan :

” 0mg cantiknya, Loving the interior.. Rumah paling cantik n sgt kemasssss kite pnh dtg .. Boleh sleep over there tk ? “

” Damn i need to come over .. 0mg I miss you my beautiful neighbour, & I miss our home next to you .. wow nice .. “

” Tak berani buat sepah camni.. terpaling lawa.. nak check in please.. love sangat.. Beautiful house, perfect couple and cuttest kitties.. “

” Cantikkk nyaaa mcm art galery pon ade rmh kak nad.. nice house madam.. pandai u kemas dan hias.. damn wow.. “

” Oh wow, wow, wow Love the modern architectural furniture, abstract paintings and all the object.. Santorini vibes ..  “

” Eii cantiknyaaaa.. pintu masok pon dah wow.. Love it.. minimalist but superb.. Cntiknyaaa.. mcm masuk gallery art sgt.. “

” Cantiknyaaaa rumah So aesthetic It’s just, out of curiosity Fluffy & Mushy tak jumping around all the vases and sculptures ke? But overall your house really looks like art gallery.. “

Rumah yang cantik dan selesa pastinya dapat menenangkan hati apabila penat selepas pulang dari kerja. Tidak sabar rasanya untuk melihat keseluruhan dekorasi rumah Nadiyah. Pastinya sangat cantik dan indah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadiyah Shahab

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..