” Cantiknya kek, ada bau-bau mama baru ni Jebat.. ” – Netizen

Sharnaaz Ahmad Kongsi Gambar Sambutan Ulangtahun Kelahirannya Dan Jebat Jayden. Wah Rupanya Azira Shafinaz Pun Ada Bagi Kek Special Untuk Sharnaaz Dan Jebat. Comel Sangat Keknya, So Sweet !!

Berkongsi tarikh lahir yang sama, semalam tanggal 30 Ogos adalah hari istimewa untuk Sharnaaz Ahmad dan anaknya, Jebat Jayden. Meninjau akaun Instagram Sharnaaz, telah dikongsikan sekeping gambar sambutan hari lahir mereka berdua.

Memulakan kapsyennya dengan ucapan terima kasih untuk semua ucapan dan doa untuk dirinya dan Jebat, Sharnaaz juga berharap segala kebaikan dan doa itu dikembalikan semula untuk semua.

Sharnaaz juga mengakui Jebat banyak merubah dirinya, dari seorang yang panas bar4n kepada seorang yang tenang dan happy. Ucapan terima kasih juga tidak dilupakan untuk bek4s isterinya, Noor Nabila kerana menjadi ibu yang terbaik untuk Jebat.

Selain itu, ucapan terima kasih juga untuk beberapa nama disebutkan Sharnaaz dalam kapsyennya dan yang menariknya, nama penyanyi dan pelakon cantik, Azira Shafinaz juga ada terselit. Rupanya Azira telah menghantarkan 2 biji kek istimewa untuk Sharnaaz dan Jebat. Tidak hanya itu, ada hadiah yang hebat lagi menurut Sharnaaz.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Sharnaaz ini telah meraih perhatian daripada peminat. Ucapan selamat hari lahir juga diberikan untuk anak dan ayah ini dan tidak kurang juga yang mengus1k hubungan Sharnaaz dengan Azira. Antara komen-komen peminat :

” You such a daddy cool lah Sharnaaz. Happy birthday awesome dad Sharnaaz. May Allah continue to bless you with best things in life.. “

” Happy birthday mama dan Jebat. Wow dapat kek dari Azira la. Dah ada bau-bau mama baru ni Jebat the CEO hehe. Mamu memang the best baba ever, penyayang dan cool sangat sekarang.. “

” Happy birthday baba dan jebat. Waah azira bagi 2 kek plus birthday present lah. So special and so sweet lah. Mesti baba happy dapat hadiah dengan kek nooh.. “

” Cantiknya cake birthday tu. Betul-betul special punya kek ni Mamu. Happy birthday Jebat Jayden dan baba Jebat. Moga berbahagia selalu.. “

” Happy birthday mamu and Jebat. Cantiknya kek mamu tu, lagi-lagi kek yang Azira bagi tu. Comel sangat, pandai ambik hati Jebat aihh.. “

” Hebat birthday kek tu, tak sampai hati pulak nak pot0ng kan. Happy birthday anak dan ayah yang comel. Mamu punya ucapan kali ni macam memang anugerah la hehe.. “

” Wow kek dia, Jebat ger4m dah tu dengan kek special dia tu. Dah agak dah mesti Azira ada bagi kek untuk mamu dengan Jebat hehe. Moga berjodohanlah.. “

Ini adalah gambar salah satu daripada kek yang dikirimkan Azira. Sharnaaz memberitahu di Instastory satu kek lagi sudah hab1s dimakan. Sesuai sangat deko kek tu dengan kanak-kanak seperti Jebat.

Sambutan hari lahir yang sederhana tetapi sangat bermakna untuk Sharnaaz dan Jebat. Semoga Sharnaaz sentiasa bahagia dan gembira selalu bersama Jebat Jayden tersayang. Terus success dalam perniagaan dan stay safe mamu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharnaaz Ahmad, IG Azira Shafinaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..