” Cair terus tengok Emirhan tersengih-sengih macam ni, ger4mnya.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Anak Kedua Anzalna Nasir, Mohamad Emirhan Sedang Bersantai Di Tepi Pantai Ketika Bercuti Di Dubai Buat Ramai Ger4m. Alahai Comelnya Emirhan, Bukan Main Seronok Lagi Yer. Melting Betul Cara Dia Sengih Tu !!

Kalau sebelum ini, penampilan pelakon Anzalna Nasir selalu menjadi perbualan warganet kerana sentiasa tampil cantik. Namun sejak Anzalna melahirkan anak kedua iaitu Mohamad Emirhan ternyata posting mengenai si kecil ini lebih menonj0l daripada Anzalna.

Manakan tidak, Emirhan yang memiliki kulit putih gebu ini telah membuatkan yang melihatnya pasti tak berkelip mata kerana begitu comel. Bahkan sebelum ini ada yang menyatakan yang Emirhan ini seperti bayi orang Turki.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Anzalna telah berkongsi gambar dan video yang memaparkan Emirhan seronok berada di tepi pantai. Gambar dan video ini adalah ketika keluarga ini sedang bercuti di Dubai.

Gambar pertama kelihatan Emirhan sedang duduk di atas pasir yang berlapikkan tuala. Manakala video pula memaparkan Emirhan tersenyum-senyum. Perkongsian oleh Anzalna ini sekali lagi telah mencur1 perhatian ramai.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang meluahkan rasa ger4m mereka melihat kecomelan Emirhan di dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Alahai ca1r terus tengok Emirhan tersengih-sengih macam ni, ger4mnya tengok.. Emirhan suka tinggal di Dubai ye.. “

” Emirhan pon healing ke tu ? Handsome boy nie, kadang rasa mcm living doll la. Semoga jd anak yg soleh.. “

” Handsome betul lah budak kecik ni.. Tak tahulah ikut muka siapa ni, ger4m tengok macam nak pic1t2 je.. “

” Alolololo kenapa cute sangat Emirhan ni, senyum tu sampai tak nampak matal lah. Kejap dah besar dia sekarang.. “

” This boy so adorable masyaAllah. Pls Anzalna jangan stop beran4k, anak2 you handsome2 lah. Mana tahu nanti yang nanti mini Anzalna pula.. “

” Handsome macam papa nya. Hidung nya terpacak mancung la Emirhan ni. Masyallah kita yang tengok pun tumpang ger4m.. “

” Beranak ramai2 lah klu comel sgt mcm ni. Biar Malaysia penuh dgn budak2 handosome handsome, hahahaha.. “

Alahai kacak sungguh anak teruna Anzalna ni, senyuman Emirhan sememangnya sangat manis, patut lah ramai yang ger4m. Apa-apa pun semoga Emirhan terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG anzalnanasir88

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..