” C0py paste mama, mama still nampak muda… ” – Netizen

Penampilan Terkini Penyanyi, Dato’ Yusni Hamid Di Usia 70 Tahun Bersama Anaknya, Edlynna Hanie. Wah, Tidak Dimamah Usia. Nampak Muda Dari Usia !!

Dato’ Yusni Hamid atau nama sebenarnya Aisah Mohd Shariff merupakan seorang penyanyi. Antara lagu popular Dato’ Yusni berjudul Kau Yang Ku Nanti. Dato’ Yusni mempunyai 3 orang cahaya mata iaitu Iskandar Zulkarnain, Edlynna Hanie dan Mohd Azlan.

Meninjau ke akaun Instagram anak perempuannya iaitu Edlynna Hanie, beberapa p0sting terbaru Edlynna memaparkan gambar dan ucapan sempena hari lahir ibunya yang ke 70 tahun. Dato’ Yusni baru sahaja menyambut ulangtahun kelahirannya pada 7 Oktober lalu.

Edlynna telah memuatnaik beberapa gambar ketika menyambut hari lahir ibunya ini. Kek yang disediakan juga nampak menarik di mana ia berbentuk sebiji buah durian. Edlynna turut menulis ucapan di ruangan kapsyen.

Walaupun sudah berusia 70 tahun, namun penampilan Dato’ Yusni nampak muda dari usia sebenarnya. Edlynna turut berkongsi gambar berdua bersama ibunya dan wajah dua anak ber4nak ini nampak sangat seiras sekali.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai bersetuju wajah Edlynna saling tidak tump4h seperti ibunya. Banyak juga ucapan hari lahir diberikan kepada Dato’ Yusni :

” Lama tak jumpa Aunty Mama yang baik hati… kirim salam kat mak.. C0py paste mama… Mama still  nampak muda… “

” Walaikumusalam. Iya, memang sama. Happy birthday to Mama Kirim salam ya dear .. Semoga dipanjangkan umur dengan segala kebaikkan. Dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan.. “

” Happy birthday buat mama akak… semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. Amin ya rabb.. lamanya tak berjumpa.. “

” Happy bornday Aunty Mama, Semoga yg baik2 sentiasa mengiringimu dunia akhir4t.. Amin ya rabb.. maintain macam dulu.. “

” Assalamualaikum Hani.. baru tau ni mak hani dua2 cantik.. Happy birthday datin yusni.hamid may Allah bless u salam kat mama.. “

” Suka tngok muka datin ngn hanie.. bersih jer..comel 2 2.. memang muka hanie sebiji muka datin msa muda dulu.. “

” Selamat ulang tahun kelahiran mama… Moga dberikan kesihatan yg berpanjangan serta sentiasa dalam Rahmat dan kasih sayang Ilahi…. “

Rasanya masih belum terlambat buat kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 70 tahun buat Dato’ Yusni Hamid. Semoga panjang umur dan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Edlynna Hanie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..