” Brother Ejoy memang tak perlu adjust dengan filter, segak.. ” – Netizen

Sharifah Shahirah Kongsi Gambar Suaminya, Ejoy Azari Ketika Zaman Muda Yang Meraih Perhatian Peminat. Sama Je Muka Waktu Remaja Dan Sekarang. Handsome !!

Pelakon dan juga penyampai radio Malaysia Sharifah Shahirah bukan nama asing lagi di Malaysia. Personalitinya yang sentiasa ceria dan lawak selalu membuatkan ramai terhibur dengan keletahnya.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Shira, satu gambar telah dimuatnaik yang memaparkan suami tercinta iaitu Ejoy Azrari ketika zaman mudanya. Dalam gambar tersebut Ejoy memakai kemeja berwarna kelabu sambil berpel0k tubuh memandang ke arah lensa kamera.

Melihat kepada perkongsian berkenaan, Ejoy kelihatan agak kacak ketika zaman remajanya. Pasti ramai yang terpaut kepada raut wajahnya pada ketika itu. Kalau tengok wajahnya sekarang ini, tak banyak yang berubah. Kata orang, wajah awet muda.

Perkongsian gambar suami Shiera ini membuatkan ramai yang memberikan komen yang muka Ejoy ini nampak seiras seperti anak mereka. Ada peminat yang menyatakan rupa zaman muda Ejoy ini seakan sama seperti Odah, anak perempuan mereka.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Perkongsian Shiera ini telah mendapat banyak tanda suka dan ramai yang memuji wajah Ejoy yang handsome pada usia remajanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Muka odah.. Wowwww.. Rambut macam odah.. Macam aiman tino.. Brader ijoy mmg tak perlu adjust pape dgn filter.. segak.. Macam muka shiera juga.. ”

“ Wow anak2 smua ikut muka daddy dia.. Patutla rambut anaknya keriting ikal.. Rindu Abg Saya Masa ni Saya pernah berlakon sama Kenangan yang terindah.. ”

“ Mcm airel.. Ehh airel mcm abg ijoy.. Hehehe.. teringat gmbar ni teringat video kumpulan FEMININ lagu KINI.. ijoy jd model video tu kn.. ensom ijoy kat situ.. ”

“ Jambu la abe ijoy dulu.. Suami siapa yang helok sangat ni.. wow.. mcm vincenz0 cassan0.. wow mcm dini pakwe janna nick pun ada.. ”

“ Jambooo.. Uwaaa.. Macam maknya.. Hellok betholll.. Jambuuu si0t.. bekas hero remaja 1992 ke.. Mcm odah dan deydey.. Odah sebiji muka ejoy.. ”

“ Wahhh helok naa.. Muka anak u odahhh.. Sejibik muka ank akak shira.. Ijoy sampai skrg pun encem.. bukan remaja je.. masa remaja tu jambu sgt.. hahahha.. ”

“ Untunglah dpt t4ckle dulu.. Mcm aiman tino pun ada jgk.. Fuhhh masa ni dia pujaan hati ramai gadisss.. Handsome nya ejoy masa remaja dlu.. her0 remaja.. ”

Alahai, memang kacak, segak dan bergaya Ejoy zaman usia remaja. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga rumah tangga dan keluarga Ejoy dan Shira sentiasa bahagia dan harmoni serta diberkati di dunia dan akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shieraijoy, ejoyazari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..