” Bila suami ambil gambar, tak boleh harap.. “

Resp0n Asyraf Khalid Di P0sting Instagram Tya Arifin Mencuit Hati Netizen. Kelakar Sungguh Suami Isteri Ni !!

Tya Arifin atau nama sebenarnya Nurtria Wulandari adalah seorang pelakon dan penyanyi yang berasal dari negara Indonesia. Merupakan menantu kepada penyanyi tersohor negara, Dato’ Siti Nurhaliza, Tya adalah isteri kepada Asyraf Khalid. Tya dilahirkan pada 22 Oktober 1994 di Palembang Indonesia.

Tya menamatkan zaman bujangnya dengan menikahi Asyraf pada 1 November 2015. Asyraf adalah anak ketiga Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa dan merupakan seorang ahli perniagaan. Pernikahan mereka ini memberikan mereka dua orang cahayamata diberi nama Arif Jiwa dan Azzahra Jiwa.

Tya yang memiliki wajah cantik dan ayu ini membuat kej0tan dengan memakai hijab sepenuhnya baru-baru ini. Disambut baik oleh suami dan peminat-peminatnya, penampilan Tya terkini sangat menawan hati. Semakin ayu jelita Tya sekarang dengan imej barunya itu.

Menerusi akaun Instagram, Tya Arifin telah berkongsikan beberapa keping gambarnya yang diambil oleh suaminya Asyraf Khalid. Namun apa yang melucukan adalah kapsyen Tya itu yang membeb3l kerana gambarnya itu diambil dengan hod0h sekali. Dah tak nampak mukanya sis !

Jom baca perkongsian di bawah :

Ramai netizen terhibur dengan hasil gambar Tya ini. Antara komen-komen netizen :

” Lawak ter0k… Post dah baik punya… Hahahahaha hasilnya ya Rabbi.. Bikin ana fening.. “

” Ayooooooo. Mat1 lah nak kalau gini hasilnya. Hihihihiiiii. So funny lah you two.. “

” After all, they akan cakap.. “Cantik apa, gambar macam ni.. C4ndid!” hahahahaha.. “

” Tetap comel walau m4sknya terbang tu.. “

” Ahahaha cutenya.. “

Resp0n Asyraf di ruangan komen telah mencuit hati ramai peminat. Suka bergur4u juga suami isteri ini rupanya.

Lucu juga Asyraf ni. Jawapan dia sp0ntan dan bersahaja namun dah cukup membuatkan peminat ketawa. Seronok Tya ada partner macam ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga ikatan perkahwinan ini sentiasa dirahmati Allah dan dipelihara dari anasir jah4t. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..