” Betul-betul pengs4n tu bang.. ” – Netizen

Video Gelagat Pelakon Idzham Ismail Atau ‘Panjang’ Ketika Menjaga Anaknya, Idrus Yang Dirakam Oleh Isterinya Mencuit Hati Peminat. Amboi Bang, Siapa Jaga Siapa Ni, Kan Dah Kant0i Dengan Isteri !!

Pelakon Muhammed Idzham Ismail mula mencipta nama menerusi drama Juv4na pada tahun 2011 di mana Idzham memegang watak sebagai Panjang. Sejak itu, nama Idzham mula mendapat perhatian peminat dengan wataknya yang sering lucu dalam drama yang dibintanginya. Untuk rekod, Idzham telah berkahwin dengan Siti Nur Abillah, pasangan ini dikurniakan seorang putera dan seorang puteri.

Untuk makluman, Idzham baru sahaja menyambut kehadiran puteranya yang diberi nama Muhammad Idrus pada 22 November yang lalu. Melalui posting terbaru di Instagramnya, Idzham berkongsi video pendek yang dirakam oleh isterinya ketika menjaga si comel Idrus.

Idrus yang memakai baby rompers berwarna kelabu kelihatan sangat comel dan nyenyak tidur di atas buaian ditemani anak patung bunny berwarna putih. Namun yang menjadi perhatian peminat ialah gelagat Idzham saat menjaga puteranya itu.

Dapat dilihat melalui video tersebut, Idzham tertidur ketika menjaga Idrus dan situasi itu membuatkan peminat berasa terhibur dan gel1 hati apabila Idzham kant0i dengan isterinya. Ramai berpendapat, itu adalah normal bagi ibu dan bapa yang mempunyai anak kecil dan mungkin Idzham terlalu penat.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video yang dikongsi mencuit hati para peminat. Rata-rata men1nggalkan komen positif dan ada yang memberi kata-kata semangat kepada bapa beran4k dua ini supaya lebih tabah. Antara komen-komen peminat adalah :

” Hahahahahaha… ni sapa jaga sapa ni, hahahha.. ok lah tu.. masa tu lah nk rest.. ank tdo kita tdo, haha adoii ni bapak yg tido lbih ni.. “

” Dye pulak yg tidoq … compom keluaq ayaq liuq basi tu, knp tu Idzham, meng4ntuk sangat ke, anak tak tido bapa yg tido lebih.. “

” Hahaha dia ni tak prnh tak klkr… ada je cuit hati smua lakonan abg mmg kne lg2 cerita bukn gadis biase, trbaik la bapa yang bgus.. “

” Abg kau ni kelakar ahh, btul2 pengs4n jaga baby tu bang, Lps ni tak blh lpk shafa lgi, uittt.. ank ke bapak yg tdo tu.. haha.. sian penat sangat ni.. “

” Baby tu nak test drive ngan ayahnya. Lagu mana ayah boleh bertahan. Hahaha.. kesian… gitu la ada anak kecik.. Pandai ayah dia jaga.. “

” Bapak mithali, bapa yang bagus alhamdulilllah.. untung, tangkap syahdu ayahnya ni… hahaha selamat tinggal tidur lena, tapi Bun Tetap macho.. Stdy Daddy.. “

” Baby tdo kn ayah dia ke ayah dia tdo kan baby, tabah la wahai ayah, bagus ayahnya…. macam ni la… baru ayah yang hebat, ni mlm berjaga siang tdo ye baby.. “

Walaupun tertidur tetapi kesungguhan Idzham menjaga Idrus harus dipuji kerana bagi setiap ibu bapa, anak adalah anugerah terindah yang dikurniakan Allah SWT. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Idzham dan keluarga sentiasa ceria dan bahagia selama-lamanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Idzham Ismail

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan.