Connect with us

Artis / Selebriti

” Bestnya dapat duduk rumah cantik macam ni, luas kawasannya.. ” – Netizen

Zahirah Macwilson Kongsi Gambar Rumah Baru Raih Perhatian Ramai. Wah Besar Betul Rumah Baru Zahirah Ni. Belum Siap Pun Dah Nampak Cantik !!

Memiliki rumah idaman di usia yang masih muda merupakan satu pencapaian yang terbaik. Inilah yang dikongsikan oleh pelakon Zahirah Macwilson di akaun Instagram miliknya. Zahirah telah memuatnaik beberapa keping gambar rumah barunya yang masih dalam pengubahsuaian.

Menurut Zahirah, untuk rumah baru mereka ini akan mengikut citarasa Zahirah dan juga Aiman yang mana salah seorang memikirkan tentang hiasan dalaman dan seorang lagi memikirkan tentang teknikal. Wah mesti cantik apabila sudah siap nanti.

Walaupun masih dalam fasa pengubahsuaian, dapat dilihat rumah pasangan ini agak besar dan luas. Pastinya rumah baru mereka ini merupakan sebuah banglo dengan kawasan yang agak luas. Malah rekabentuk rumah ini dilihat seperti rumah moden.

Perkongsian gambar-gambar ini telah menerima lebih 26 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Semestinya pelbagai perkara yang difikirkan dari segala sudut untuk mendapatkan hasil seperti yang diidamkan.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang tidak sabar menanti rumah ini siap. ANtara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Woww menarik. Untungnya usia muda udah punya rumah sendiri. Cantik dan luas kawasannya. Rumah baru di melaysia atau di Australia.. “

” Interior design wife and technical husband.. Bestnya dapat duduk rumah cantik mcm nie.. Bagus baru puas hati bila ada art masing masing kan.. “

” Plyground Isaac jangan lupa.. Mesti cantik suka lah nti ijack dpt main puas2.. Pls do house tour when it is completed.. “

” Walaupun masih tgh buat, dah nmpk cantik dah interior nye tuh.. Belum siap lagi bagi location I nk tengok rumah.. I really can’t wait to see the outcome.. “

” Wah, kat mana ni.. tgk kereta sorong pn dh tau kt Malaysia.. seronok lihat rumah baru zahirah dan aiman. dah siap wat house tour.. “

” Mesti ada satu bilik permainan untuk isaac. semoga terus bahagia.. big bos isaac raees di mana.. rindu budak kecik tu.. “

” Setiap kali scroll pntrst setiap kali tulah jumpa lagi cantik tu lambat. makin susah zahirahmacwilson buat decision , haha.. “

Tahniah diucapkan kepada Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza kerana memiliki rumah idaman. Diharapkan apabila sudah siap sepenuhnya dapatlah dilakukan ‘ house tour ‘ pula. Semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar dan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT